vineri, 31 mai 2013

Stres la funcționari pe motiv că ar putea ateriza Maior viceprimar?!



Stres la funcționari pe motiv că ar putea ateriza Maior viceprimar?!
O păsărică ne-a șoptit că niscaiva funcționari din primăria Târgu-Mureș sunt stresați de ideea aducerii lui Maior ca viceprimar, poate de data aceasta legal, după ce insul a fost votat ilegal de javre de români, în absența UDMR. Copilul de mingi și afaceri al lui Florea, beneficiar pe FCM-ul familionului și de instalație de iluminat teren de antrenament de 200.000 de euro de la porcii lui din PDL Mureș și primărie, ar avea niscaiva șanse să pupe loc de viceprimar dacă idioții de români cu interese etnice care l-au votat etnic o dată ar mai face-o o dată. Plus că niște inși de la UDMR au avut deja afaceri glorioase cu paza, pe firmele lor (Gombos), prin atenția bandiților PDL, iar pentru alte interese consultați firmele altor indivizilor.  Cum se zice că e ceva stres că prostănacii de români îl vor înscăuna pe Maior pentru a primi de la porcii PDL și ei niscaiva afaceri cu banii publici, vă aducem aminte de stresul și depresia din primărie. Celebre din moment ce o lucrare de diplomă de la Universitatea Dimitrie Cantemir a avut un astfel de subiect.

Anxietatea, depresia și stresul ocupațional la funcționarii publici din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Mureș, lucrare de nota 10, a unei anume Cristina Lăcrămioara Curta! Felicitări!
P.S. Penstru autoare, un astfel de stres a identificat la un bandit care făcea campanie cu megafonul și la un  altul care lipea autocolante în campania ciumei portocalii? Nu de alta, dar și ăștia au trebuit să presteze rahaturi sau ca niște rahaturi pentru derbedei. Aiuriți cu sau fără grade sau cu grade prin alte părți decât pe umeri?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.