duminică, 26 mai 2013

Generoasa Oana și egoista doamnă CocoșGeneroasa Oana și egoista doamnă Cocoș
Ce nu fac femeile pentru Like-uri? Unele, ca doamna Cocoș, spusă Udrea în public, promit întâlniri face to face cu clickantul numărul 50.000. Din obsesia pentru prieteni virtuali de pe facebookul care îi aduce miliarde după miliarde evreului Zuckerber, madam Cocoș a promis întâlnire. Mai generoasă, Oana Zăvoranu a promis că își arată nurii. Tot la 50.000 de Likeuri!  Și ca să fie toată lumea fericită, nu doar apăsători de taste au fost mulțumiți, ci și spectatorii Antenei. Probabil după asta numărul de Likeuri a crescut proporțional cu emoția transmisă.  Udrea nu și-a arătat nurii, ea preferând să pozeze ca divă în reviste pentru femei, nu și în reviste pentru bărbați. Morala? Dacă nu poți să îi obții din dovada materiei cenușii fă-i prieteni scoțându-i la masă sau arătându-le sânii! Oare ce părere are de astfel de provocări musiu Zuckerberg? Ar da Like Oanei sau Elenei?

Astfel, Elena Udrea postat pe contul său de Facebook, fotografii de la întâlnirea cu câştigătorul unui concurs propus de ea pe pagina de socializare, în urma căruia a promis o ieşire alături de persoana care dă ''like-ul" cu numărul 50.000.

Câştigătorul concursului propus de ea este Liviu Preda, despre care deputatul PDL a scris că este un tânăr preocupat de politică, alături de care şi-ar dori să colaboreze.

Mai mult: Elena Udrea s-a întâlnit cu "fanul" său numărul 50.000 pe Facebook. Vezi cum a decurs întâlnirea! FOTO - Politica | Libertatea.ro

Oana Zavoranu a facut un numar de striptease incendiar la Un Show Pacatos. Bruneta a promis ca va recurge la acest gest daca va inregistra 50 de mii de “like-uri” pe Facebook.

2 comentarii:

  1. Politica cu prostia omeneasca, nu se leaga prea bine. Zici ca e ceva sfant like-urile astea, doar prostii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt obisnuiti romanii cu cersetoria de Likeuri, nici un concurs nu se mai face normal, cu juriu, doar cu amici si pseudo-amici si cu cersetoria de Like. Sunt sigur ca daca Udrea facea striptease numarul de Likeuri ajungea si la 500.000. Pe Oana am mai vazut-o prin reviste, pe madam Cocos nu, ar fi fost o provocare, nu?!

    RăspundețiȘtergere