joi, 13 martie 2014

90 de milioane de euro datorate la stat de cluburi de fotbal, zice Sandu! Luați-le banii la găinari!




90 de milioane de euro datorate la stat de cluburi de fotbal, zice Sandu! Luați-le banii la găinari!
În timp ce auzim că publicații precum Evz sau Capital au datorii la stat și sunt în insolvență și reorganizare  pentru că datorează milioane de lei statului, fostul naș al cancerului fotbalistic românesc se laudă că 90 de milioane de euro e suma datorată statului de cluburile din România! Așadar, niște inși care dau cu piciorul în minge datorează statului, tuturor, 90 de milioane de euro, iar instituțiile care sunt urmărite pentru recuperarea banilor sunt cele de media! Ceea ce indică unde e mafia în România și interesele unor bandiți care au furat, fură și vor fura pe motiv de fotbal, pe cluburi și susținute din banii publici!
 Vă mai aduceți aminte de banditul de la FCM Târgu-Mureș care primea de la porcul de partid 1,7 milioane de euro și pungașul nu își plătea contribuțiile la stat, fiscul fiind obligat să îi scoată instalația de nocturnă tot din banii publici, făcută cadou de porcul PDL Mureș și care a costat 200.000 de euro din banii prostovanilor de târgumureșeni care lasă leprele de români să fure doar etnic?! A îndrăznit cineva din presă sau politic să îi dea borfașului peste bot, cerându-i să plătească, dacă tot primește banii pomană de la porcul lui mare de partid, în eterna hoție a jegului etnic?

GSP.ro

Preşedintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, nu vede cu ochi buni viitorul fotbalului românesc.

Sandu crede că, în viitorul apropiat, Liga 1 nu va avea mai mult de 12 echipe înscrise în competiţie.

”Aţi văzut ce a spus Arpad Paszkany, că simte nevoia să fie ajutat, la fel Ionuţ Negoiţă la Dinamo. Vă spun, fotbalul românesc se află într-o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar.

Vor fi cluburi care vor dispărea din campionat. Liga 1 nu va avea mai mult de 12 echipe. Cluburile au ajuns să datoreze statului peste 90 de milioane de euro”, a spus Sandu la Digi Sport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.