duminică, 9 martie 2014

Cine spune că secuii au nevoie de autorizație pentru marș la Târgu-Mureș? Cetățenii și-ar fi tras deja miting fără autorizație blocând strada pentru ca pedelistul Maior și sereistul expirat Bretfelean să îi…colinde!



Cine spune că secuii au nevoie de autorizație pentru marș la Târgu-Mureș? Cetățenii și-ar fi tras deja miting  fără autorizație blocând strada pentru ca pedelistul Maior și sereistul expirat Bretfelean să îi…colinde!
Un precedent periculos, inventat de leprele din  poliția locală Târgu-Mureș care au lipit autocolante în campania banditul PDL Mureș, cu vandali imaginari, campanie pusă de banditul cunoscut pe seama lui Bretfelean, ca fost ofițer SRI căruia îi merge mintea la manipulări de gen. Bandiții de sub comanda sereistului zburat din funcție și SRI pe motiv de încălcarea statutului SRI, cum scrie presa din Maramureș, dar și un site al foștilor sereiști, declară cu seninătate pentru poliția-poliție că niște cetățeni au decis să blocheze o stradă, exact cea la care Maior și Bretfelean și alte specimene de același nivel din primăria PDL aveau chef să …colinde!  Precedentul fiind comis, dacă sunt deștepți secuii pot face același lucru! Doar sunt și ei cetățeni și pot spune și ei că au dorit să ureze ceva locuitorilor din cartiere! Dacă porcii din poliția locală ne iau la miștocăreală, susținând că cetățenii  au restricționat strada, același lucru îl pot face și secuii, chiar fără mașinile de poliție cu care bandiții din Poliția locală Târgu-Mureș au blocat strada și din care urlau la șoferii care încercau să treacă: nu vezi că e blocat?! Ocolește!
Dovadă că pentru bandiții din primărie se poate bloca orice stradă și se motivează că cetățenii restricționează (sic)!
P.S Bandiții din primărie au avut autocolante anunțate pe magazin FCM, 1900 de euro, 3000 de autocolante (vezi licitatiapublica.ro) dar, anchetați, au motivat că afacerea e pe Oracler Advertising (pe un maghiar), că nu sunt 3000, ci 2000 de exemplare și că se semnează la o lună după atacul imaginar al vandalilor așa-zisul contract pe autocolante. Despre asemenea bandiți vorbim, care mint în fața organelor de anchetă și care sunt salvate de lipsa de reacție a DNA, SRI și Poliția locală folosită de golanul etnic în propria campanie electorală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.