vineri, 21 martie 2014

Băseasca aia mică vorbește de principii, când a ocupat loc prin grija bandiților PDL Mureș care nu l-au mai votat pe Costea!



Băseasca aia mică vorbește de principii, când a ocupat loc prin grija bandiților PDL Mureș care nu l-au mai votat pe Costea!
Am ajuns să auzim că Băseasca aia mică, EBA,  o atacă în scris, pentru a nu pierde timpul prea mult cu silabisirea, pe Macovei, pe motiv că a renunțat la principii pentru un loc pe listele PDL la europarlamentare. Dacă ar fi… bărbată, Macovei i-ar răspunde fiicei tatălui său că aia a renunțat la principii când a candidat . singură, cu sprijinul viermilor pupincuriști din partid, care prestau pentru tac-su. La Târgu-Mureș, șnapanul PDL Mureș a trimis golanii de partid să facă campanie și să voteze cu aia mică, iar Simion Costea, fost consilier al lui Frunzăverde nu s-a bucurat de sprijinul porcului portocaliu! Vorba vine, ce principii putea să aibă asta mică, ca să renunțe la ele pentru a fi promovată pe pupincurism, de slugile partidului lui tac-su? De Dorobanți?!

Europarlamentarul Elena Băsescu a atacat-o pe Monica Macovei într-o postare pe blogul personal, spunând că aceasta a renunțat la principii pentru un loc pe listele PDL la europarlamentare. Elena Băsescu a afirmat și că Macovei a fost sprijinită de președintele Băsescu pentru a deveni ministru, europarlamentar, vicepreședinte PDL și preşedinte al Delegaţiei de cooperare UE – Republica Moldova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.