marți, 11 martie 2014

Mega-afacere craioveană, cu 85.000 de lei locul de parcare! Mult peste bandiții PDL din Târgu-Mureș, care dau 800 de euro pe un loc de parcare sub copertina Senin!Mega-afacere craioveană, cu 85.000 de lei locul de parcare! Mult peste bandiții PDL din Târgu-Mureș, care dau 800 de euro pe un loc de parcare sub copertina Senin!

Nu mai puțin de 20.000 de euro pe un loc de parcare vrea să facă praf Olguța de la Craiova! Pentru 586 de locuri de parcare găinarii de la Craiova vor să cheltuiască 50 de milioane de lei! Asta întrece până și hoții PDL Mureș care dedică câte 800 de euro pe fiecare gunoi Senin, rahatul de copertină cu pișcot dedesubt. Iar dacă la Târgu-Mureș se plătește parcă o taxă de 200 de lei, rahatul dedicat de porcul portocaliu și care e promovat de retardatul lui Florea din partid, amortizarea dedicației se face în exact vreo 18 ani, mult după ce mizeria va fi… oale și ulcele! Doar un exemplu de găinărie de la Târgu-Mureș, cum sunt patinoarele cu 10-15.000 de euro profit, dar pentru care banditul PDL Mureș cheltuiește 200.000 de euro doar pentru achiziții!
Doar un exemplu de matematică elementară, cu afacerea pesedistei Olguța.  Prostimea dă 50 de milioane de lei, așadar 85.324 de lei locul de parcare. Prin absurd, considerând că fiecare mașină staționează o oră, în 24 de ore, la o taxă, să zicem de 3 lei, se adună pe zi  un brut de 586 ori 24 ori 3, adică 42192 lei pe zi, pe parcare. Într-un an se adună un brut de 15, 4 milioane lei, iar în 3 ani și jumătate se adună brutul necesar. Astfel că, deși aruncă banii mai ceva ca Florea pe dedicata Senin, cu retardatul pozându-se de zor și promițând afaceri (poate căutați retardatul la acționarii reali, să nu avem surprize că borfașul își promovează afacerea!), Olguța poate amortiza, brut, investiția în nici 4 ani, în timp ce borfașii din Primăria Târgu-Mureș o amortizează în 18 ani și proprietarii de mașini parchează ca acum 30 de ani, tot în fața blocului, dar sub copertină și după ce retardatul se pozează cu cetățenii și cu cretinii de șefi de asociație puși să plaseze și abonamente la gunoiul cu FCM(10 bucăți pe cap de vită furajată, așa cum se laudă vitele respective!).
Hotnews zicere:

Primaria Craiova construieste o parcare subterana de 619 locuri in centrul orasului. Investitia se ridica la circa 50 milioane lei
de C. Ivanov     HotNews.ro

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a semnat joi contractul pentru construirea parcarii subterane de 619 locuri din zona Teatrului National "Marin Sorescu" Craiova, potrivit Agerpres. Investitia se ridica la circa 50 milioane de lei, iar licitatia fost castigata de consortiul Mitliv, Polystart Impex si Habau Constructii. Termenul de finalizare al proiectului este de 18 luni de la inceperea lucrarilor.

Din cele 619 locuri de parcare,  586 sunt pentru autoturisme si 33 pentru motociclete. Pentru incurajarea utilizarii autovehiculelor electrice si pentru reducerea poluarii, se vor instala statii de incarcare pentru 240 de locuri de parcare. Parcarea va fi pe doua niveluri si va avea o suprafata desfasurata de 17.332 mp.

"Amenajarile exterioare cuprind lucrari de amenajare a terenului, sapatura, umplutura, compactare. Amenajarea peisagistica va avea in vedere crearea spatiilor verzi care sa puna in valoare amplasamentul Teatrului National 'Marin Sorescu'. Pentru aceasta se vor realiza alei pietonale, trotuare si acces carosabil, se va planta gazon, plante decorative, arbusti si arbori. De asemenea, parcarea va fi dotata cu sistem de detectie si alarmare la depasirea concentratiei de monoxid de carbon, cu sistem de detectie si avertizare la efractie, care va asigura protejarea spatiilor importante din parcare contra patrunderii persoanelor neautorizate, si va avea sistem de sonorizare si alarmare, care realizeaza transmiterea de mesaje sonore destinate evacuarii unor zone si dirijarii personalului catre caile de evacuare posibile", a spus Olguta Vasilescu, citata de Agerpres.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu