joi, 27 martie 2014

Primăria Craiova nu vrea chioșcuri de ziare pe motiv că vând și altceva, la Târgu-Mureș bandiții din primărie nu sunt deranjați de chioșcurile abandonate, focar de infecție!



Primăria Craiova nu vrea chioșcuri de ziare pe motiv că vând și altceva, la Târgu-Mureș bandiții din primărie nu sunt deranjați de chioșcurile abandonate, focar de infecție!

Pentru că bandiții din Primăria Târgu-Mureș care ridică mii de mașini, cică parcate ilegal, pe afacerea unui borfaș jegos gen Țerbea, nu sunt deranjați de chioșcurile de presă abandonate pe domeniul public. Să nu le pese leprelor de imagine sau e vorba de vreo înțelegere cu UDMR, știind cam din ce etnie e cea cu chioșcurile?! Bine că la Craiova s-a găsit una care vrea să nu mai existe chioșcuri de ziare pe motiv că  se vinde și altceva acolo!




http://www.gds.ro/Subiectul%20Zilei/2014-03-27/Olguta+ii+trimite+pe+craioveni+sa+cumpere+ziare+din+benzinarii&autoplay=1
Primarul Craiovei a organizat de urgenţă o conferinţă de presă pentru a aduce lumină în scandalul proiectului care va fi supus astăzi votului consilierilor locali, prin care chioşcurile firmei Mediapress Investment, principalul distribuitor de presă din Craiova, ar urma să fie demolate. GdS a scris în ediţia de ieri despre iniţiativa primăriei de a rezilia contractul cu distribuitorul pe motiv că, pe lângă ziare şi cărţi, în chioşcurile Mediapress se vând şi ţigări şi băuturi. Un alt motiv de reziliere ar fi fost dimensiunile mai mari ale chioşcurilor faţă de cele din contractele iniţiale semnate în urmă cu 14 ani şi prelungite până în 2020. GdS a arătat că respectivele contracte nu au nici o clauză care să permită rezilierea pe motiv că se vând în chioşcuri şi alte produse decât cele de presă. Totodată, primăria acuza că dimensiunile chioşcurilor au 6 metri pătraţi, în loc de 2,6 metri pătraţi, implicit au nevoie de autorizaţie de construcţie, dar Mediapress Investment s-a apărat prezentând certificate de urbanism şi un răspuns din 2012 semnat în numele primarului Lia Olguţa Vasilescu, inclusiv de arhitectul-şef de la acea vreme, în care municipalitatea spunea că firma nu are nevoie de autorizaţie de construire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.