duminică, 23 martie 2014

Băseasca aia mică nu le are nici cu logica



Băseasca aia mică nu le are nici cu logica
Credeam că e doar agramată, dar are probleme și de logică. Aia mică a lui Băsescu se mai face o dată de râs. Ce i-a mai trecut prin bibilică:
Europarlamentarul Elena Băsescu a atacat-o pe Monica Macovei într-o postare pe blogul personal, spunând că aceasta a renunțat la principii pentru un loc pe listele PDL la europarlamentare. Elena Băsescu a afirmat și că Macovei a fost sprijinită de președintele Băsescu pentru a deveni ministru, europarlamentar, vicepreședinte PDL și preşedinte al Delegaţiei de cooperare UE – Republica Moldova.
Cum ar veni, Macovei a fost sprijinită de Băsescu, dar fiica tatălui său a fost superioară: doar promovată de partidul  lui Băsescu, iar bandiții etnici PDL Mureș i-au făcut și campanie pentru progenitură din pupincurism, în loc să promoveze profesionistul care a fost deja la Bruxelles, în calitate de consilier al lui Frunzăverde, Simion Costea! Iar când aia mică și silabisitoare spune, în calitate de pedelistă că o pedelistă a renunțat la principii pentru a candida pe lista pedelistă ce să mai crezi? Vroia aia mică să fie Macovei tot o întreținută ca independentă, după modelul EBA?! Băseasca aia mică, marș la popularii înregistrați de sor-ta, dacă îți pute pedeleul și mergi și după modelul tău de reușită feminină, care a fugit din PNL și PDL, madam Udrea-Cocoș!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.