joi, 20 martie 2014

Bandiții lui Florea lucrează pentru ilegalii lui Florea. La imagine, pe banii prostimii!



Bandiții lui Florea lucrează pentru ilegalii lui Florea. La imagine, pe banii prostimii!
Leprele agramate care fac retardatului cunoscut reclamă lovesc și pe siteul pe bani publici. Citiți ce jeg publică borfașii lui Florea pe siteul pe banii dumneavoastră. Totul pentru a-i face imagine ilegalului Maior, declarat așa de ANI și tribunal, cu speranța că porcul mare pedelist îl va mai pune pe întreținutul pe linie de partid a mafiei PDL Mureș viceprimar, chiar și ilegal, cum a mai făcut lepra din primărie și PDL!
Târgumureșeni, mai permiteți ca lepădăturile PDL și de camarila bandiților PDL  Mureș să promoveze ilegali și să vă fure banii publici?!
Articol din categoria un coi în căldare:

   În cursul zile de miercuri 19 martie, au început lucrările de asfaltare pe anumite alei interioare, parcări şi platforme de pe strada Sârguinţei. Prezent pentru a coordona lucrările, consilierul Claudiu Maior a declarat: „ Şi în acest cartier avem un preşedinte de asociaţie iscusit, pe domnul Turcu Lăurean cu care colaborăm bine şi care ne sprijină în eforturile noastre. Aşa cum se poate vedea, la cererea locuitorilor din zonă, am asfaltat parcările, platformele şi aleile de acces din aria cuprinsă între blocurile 9-13 de pe strada Sârguinţei şi blocurile 184-186 de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918. Continuăm cu lucrările în zonă şi îi asigurăm pe toţi târgumureşenii că, încet, încet, cum ne permite timpul şi banii, vom reabilita toate cartierele oraşului.” La rândul său, preşedintele Asociaţiei de Proprietari nr. 680, domnul Turcu Lăurean, a declarat:„ Mulţumim Primăriei şi domnului Claudiu Maior pentru onorarea acestei promisiuni făcută cetăţenilor de pe strada Sârguinţei. Mai sunt multe proiecte de realizat, dar aşa cum am stabilit cu domnul Maior şi cu cetăţenii, le vom face pe toate, rând pe rând”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.