joi, 20 martie 2014

Liber la pupincurisme de români, doar e an de campanie, pentru toți borfașii din PDL Mureș!



Liber la pupincurisme de români, doar e an de campanie, pentru toți borfașii din PDL Mureș!
Poate  că locatarii îi vor lua la întrebări pe adresanții de osanale pedeliștilor iubiți și vor verifica ce cereri au mai semnat inșii respectivi. Pentru necunoscători, șefii de asociație primesc autorizația de la bandiții din primărie și prestează conform intereselor acestora, atunci când e nevoie de semnături pentru parcările pe Senin (800 de euro din bani prostimii, pentru un singur loc de mașină), pentru containerele pe familionul Urdă (Adru Solution, 100.000 de lei bucata, cum a scris deja presa), când trebuie să întâmpine retardatul pedelist sau sereistul ratat și expulzat din sistem, cu țuică și pâine, când trebuie să plaseze câte 10 abonamente la FCM, pentru ca porcul să poată deconta și aici pentru Maior și mă-sa, când îi pune retardatul să taie gard viu și copaci pentru ca pungașul să facă parcări Senin. 
P.S. De ce nu îl felicită păcălicii ăștia pe afaceristul lui Florea pentru dedicația de 1,7 milioane de euro pentru așa-zisul fotbal, pentru Siletina pe care nu o are oficial, pentru P.F. de 35.000 de lei din banii publici, pe o ilegală consiliere a nimicului? Alea sunt motive de felicitat, pentru că șmecherul umflă banii prostănacilor de români care au votat etnic, ca să nu ajungă să îi fure…maghiarii! Soluția pentru bezmetic: sesizări la ANI, Curte Ade conturi, DNA, pe baza Legii sesizorului public care nu permite politizarea instituției și folosirea bunurilor instituției pe porci de partid subordonați.
Stimate Domnule Primar,
ţinem să vă felicităm şi să vă mulţumim pentru decizia de montare a acestor treceri supraînălţate pentru pietoni pe Bulevardul Pandurilor. Ca părinţi, ani de-a rândul am fost martorii tăcuţi ai tragediilor (accidentelor) care s-au petrecut pe acest bulevard unde unii şoferi imprudenţi apăsau mult prea tare pedala de acceleraţie. Ba mai mult, serile se organizau chiar curse ilegale de maşini pe bulevardul Pandurilor, aceste acte de teribilism fiind un real pericol pentru cetăţenii din zonă. Am cerut prin numeroase memorii depuse la Primărie şi la Poliţia Municipiului Tîrgu-Mureş, încă de acum trei ani, amenajarea acestor treceri de pietoni care, putem afirma cu certitudine, că salvează vieţile pietonilor. Nu putem uita că au fost numeroşi copii, numeroase femei, persoane în vârstă, care au fost lovite în plin pe aceste treceri de pietoni neamenajate. Numai anul trecut, în 2013, în zonă s-au petrecut peste 15 accidente grave care s-au soldat cu spitalizarea victimelor şi cu sancţiuni şi condamnări la adresa conducătorilor auto care le-au provocat. Imediat după ce vineri 14 martie, au fost amenajate aceste treceri de pietoni, utilitatea acestora a fost demonstrată. În zilele de când aceste treceri sunt funcţionale, pietonii trec strada în siguranţă, copiii se întorc mult mai protejaţi de la şcoală şi de la grădiniţă. Mulţumim domnule primar Dorin Florea pentru rezolvarea acestei probleme grave a celui mai mare cartier din oraş. Transmitem toate acestea din partea cetăţenilor, pietoni dar şi conducători auto, care locuim în această frumoasă zonă a oraşului. Totodată vă felicităm atât pe dumneavoastră cât şi întreaga echipă din Primărie, pe domnul Claudiu Maior, pentru toaletarea arborilor dintre blocuri, reabilitarea trotuarelor de pe strada Banat şi aşezarea unui covor asfaltic pe aleile de acces. Aşa cum aţi făcut şi în alte cartiere, în această frumoasă primăvară, îndrăznim a Vă invita şi noi cu mare drag să plantăm împreună câţiva copaci şi gard viu în strădania noastră comună de a îmbogăţii spaţiul verde al cartierului.”
Cu deosebită stimă:

Cerghizan Vasile
preşedinte Asociaţia de Proprietari 133 – 440 de apartamente

Belean Iulian
preşedinte Asociaţia de Propietari – 136 – 465 de apartamente

Turcu Lăurean
preşedinte Asociaţia de Propietari – 680 – 275 de apartamente

Iacob Almăşan
preşedinte Asociaţia de Propietari – 187 – 454 de apartamente - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/felicitari-primariei-pentru-trecerile-suprainaltate-de-pietoni.html#sthash.rBai9fYK.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.