joi, 20 martie 2014

CNCD îi dă peste degete și lui Boc, nu numai insului cu aversiune și atacuri rasiale, Dorin Florea, pedelist de Mureș



CNCD îi dă peste degete și lui Boc, nu numai insului cu aversiune și atacuri rasiale, Dorin Florea, pedelist de Mureș
Citynews zicere:
Clujeanul care deține o motocicletă și care nu a primit un loc de parcare în niciunul din parking-urile de cartier, după mai multe insistențe la Primărie, a făcut o plângere către Consiliul National pentru Combaterea Discriminării, iar autoritatea de stat l-a sancționat cu avertisment pe primarul Emil Boc prin hotărârea numărul 18 din 15.01.2014, întrucât s-a constatat săvârșirea unei fapte de discriminare.
Dacă credeți că asta e fapta, judecați după amenzile luate de pedelistul Dorin  Florea, primar etnic de Târgu-Mureș căruia nu îi plac rromii decât atunci când porcii PDL Mureș fac o dedicație pentru gășcarul Bența, acum cu firma în rahat, cu garsoniere din banii publici, 120.000 de lei bucata!
Iată amenzile de la CNCD pentru atacurile rasiale ale lui Florea, care are prostul obicei să se dea și mare român. Să mai spunem că borfașii lui Florea au publicat pe site-ul pe bani publici atacuri rasiale, cu țiganii cu cuib stârpit, iar porcul de partid s-a apărat susținând că acest cuib nu e referire la zburătoare, ci e un cuvânt cald pentru locuință, sălaș, adăpost?! Atunci, cuib să fie și pentru locuințele bandiților din primărie care se dau mai albi decât sunt ! Cuib de hoți! Desigur, români, care stârpesc cu sereiștii stârpiți din SRI, mai precis plecați cu șut în dos de la Maramureș și luați de pripșire pe lângă javra PDL Mureș.

CONSILIUL NAŢIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINĂRII Autoritate de stat autonomă
Operator de date cu caracter personal nr. 11375  
Comunicat de presa 
Colegiul director al CNCD, intrunit in sedinta din data de 22.05.2013, a luat urmatoarele  decizii cu privire la unele petitii de interes public:    1. In dosarul numarul 27/2013, avand ca petent pe domnul L.T – la care s-a conexat ulterior autosesizarea Colegiului director nr. 3A/2013 si ca reclamat pe domnul Dorin Florea, primarul municipiului Targu Mures, Colegiul director a constatat ca afirmatille domnului Florea ( „sa se faca o lista cu romanii corecti care lucreaza in Anglia”,”dar cand apare cate un gabor din acesta primitiv sau cate un descreirat care ii da in cap la o italianca, apare ca tot poporul roman e violator, e tigan, e cersetor s.a.m.d”, „ce a ingrijorat foarte tare a fost modul primitiv in care s-au comportat anumiti cetateni ai nostri, majoritatea tigani, care s-au dus cu obiceiurile tiganesti de aici in alte prti. Si pe mine m-ar deranja sa-mi apara o satra in fata casei. Trebuie sa recunoastem acest lucru: trebuie sa-i disciplinam acasa prin politici clare”) la adresa persoanelor apartinand comunitatii rome incalca dreptul la demnitate a persoanelor apartinand acestei comunitati. Colegiul a constatat ca declaratiile mai sus mentionate constituie fapte de discriminare potrivit art.2, alin.1 si art. 15 din O.G. nr. 137/2000 privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare, republicata si a aplicat sanctiunea amenzii contraventionale in valoare de 4000 lei.  


Neinscriptionarea bilingva a unitatilor de invatamant din Municipiul Tg. Mures constituie discriminare directa, conform art. 2, alin. (1) si art. 10 (h), din O.G. 137/2000, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. In urma petitiei formulate de catre Miscarea Angajament Civic, Primarul Municipiului Tg. Mures, Dorin Florea, a fost sanctionat cu amenda contraventionala in cuantum de 8000 lei, cu obligatia de a publica decizia C.N.C.D. in doua ziare locale, in limba romana si in limba maghiara. Vot: in unanimitate a celor prezenti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.