luni, 31 martie 2014

Afacere cu concursuri Smart în afara cadrului legal stabilit de Ministerul Educației, prin aprobare tacită la IȘJ Mureș!



Afacere cu concursuri Smart în afara cadrului legal stabilit de Ministerul Educației, prin aprobare tacită la IȘJ Mureș!
Poate scutură cineva praful de la IȘJ Mureș și îi întreabă, pe Someșan PSD și pe gașca aferentă, cum e posibil ca un concurs declarat în afara cadrului legal stabilit de minister să adune bani puhoi în buzunarele unui particular care intră în școli când are chef? Atenție, concurs care se desfășoară în afara cadrului legal stabilit de minister, aprobat tacit de IȘJ Mureș! Ce interese sunt pentru afacerea asta?!
Biriul de presă al ministerului dixit:
Lista concursurilor naţionale şcolare organizate în anul şcolar 2013-2014, fără finanţarea Ministerului Educaţiei Naţionale, este disponibilă aici: http://edu.ro/index.php/articles/20908. În documentul pe care vi-l supunem atenţiei se regăsesc doar concursurile aprobate de minister. Dacă există şi alte competiţii organizate în şcoli, acestea se desfăşoară în afara acestui cadru legal stabilit de minister, iar responsabilitatea la toate nivelurile aparţine tuturor organizatorilor implicaţi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.