duminică, 9 martie 2014

Echipă pe bani publici care cere eliberarea unui pungaș condamnat definitiv de statul român! Tupeu de olteni pe banii publici!



Echipă pe bani publici care cere eliberarea unui pungaș condamnat definitiv de statul român! Tupeu de olteni pe banii publici!

Desigur, orice șmecher pe banii publici, veniți aici de la Primăria Calafat, se trezește mare șmecher și cere eliberarea unuia care a păgubit statul român! Dacă cererea ar fi venit de la un privat care își bagă banii lui în fotbal am mai înțelege, dar cum e să primești bani de-a moaca de la prostime și să mai și susții un condamnat care a păgubit statul român?
Mai mult, interesele de la club sunt și de partid PNL-PSD-PPDD cum o dovedește știrea locală de mai jos! Poate se trezește careva să ancheteze ce bani publici au fost pompați în șmecherii ăștia care vor ca statul de drept să nu mai existe, din dragoste pentru pungașii lor condamnați definitiv?!



http://calafatul.ro/stiri4/index.php/using-joomla/extensions/components/content-component/article-categories/234-psd-calafat-mircea-guta-este-incapabil-sa-gestioneze-situatia-de-la-clubul-de-fotbal-dunarea-calafat

PSD Calafat: Mircea Guta este incapabil sa gestioneze situatia de la clubul de fotbal Dunarea Calafat

    Published on Wednesday, 28 August 2013 21:16

PSD Calafat constata cu dezamagire ca promisiunile domnului Primar Mircea Guta din ultima perioada, cu privire la salvarea echipei de fotbal locale, Dunarea Calafat, au ramas doar simple modalitati de atragere a atentiei cetatenilor din Calafat.

 Tragem un semnal de alarma asupra faptului, ca atat actualul primar cat si echipa din fruntea Primariei Calafat, sunt  total raspunzatori pentru starea deplorabila a clubului, Mircea Guta, aducandu-l la conducerea echipei pe consilierul PPDD, Gheorghe Balaci desi nu-l recomanda absolut nimic pentru a conduce destinele Dunarii Calafat, dar probabil votul consilierului PPDD este mult mai important pentru Mircea Guta decat sportul calafetean.

Mircea Guta si PNL Calafat sunt direct raspunzatori pentru situatia in care a ajuns clubul fanion al orasului avand in vedere ca la conducerea echipei s-au aflat in ultimii ani, membrii marcanti ai PNL Calafat: De la Doru Mituletu care s-a aflat la conducerea clubului si care totusi a gestionat cat de cat corect destinele echipei de fotbal, pana la George Usurelu si Mihai Lalescu (finul primarului Mircea Guta), care sunt direct respunzatori pentru distrugerea fotbalului din orasul nostru.

 Este limpede ca administratia Mircea Guta incearca sa subordoneze politic destinul Dunarii Calafat. Primarul Guta trebuie sa anunte clar strategia Primariei Calafat, fata de clubul de fotbal Dunarea Calafat, in calitate de principal finantator al echipei, si nu doar informatii incomplete sau zvonuri pe care le-a lansat constant in ultimul timp.

PSD Calafat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.