miercuri, 19 martie 2014

Demența după banii lui Becali a României TV: Sunteți de acord să se opereze?!



Demența după banii lui Becali a României TV: Sunteți de acord să se opereze?!
Dacă CNA nu oprește proștii îndrăgostiți de banii lui Becali, poate o fac cei care aleg să evite de pe telecomandă jegurile de la România TV, post de propagandă care se poate numi și Ciobanul aromân TV! Nesimțire zilnică, poate cineva influențează, dracului, justiția și banditul de Becali iese mai repede de la închisoarea în care statul român a decis că merită ținut! Desigur, 75 la sută dintre votanți mor de nerăbdare ca borfașul condamnat de statul român să fie pus în libertate și eventual să o șteargă definitiv din țară!
SONDAJ: Sunteţi PENTRU sau ÎMPOTRIVA eliberării lui GIGI BECALI pentru operaţia de la coloană? VOTAŢI!
Publicat: (acum 5 ore) // Actualizat: (acum 5 ore) // Sursa: romaniatv.net

GIGI BECALI rămâne în arest. Judecătorii de la Curtea de Apel Constanţa au decis să nu-i permită lui Gigi Becali întreruperea pedepsei pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale la coloană într-o clinică privată din România, fără pază.
SONDAJ
Sunteţi PENTRU sau ÎMPOTRIVA eliberării lui GIGI BECALI pentru operaţia de la coloană?
DA
NU
NU MA INTERESEAZĂ
Pentru a vota vă rugăm introduceţi codul din imagine.
VOTEAZA

GIGI BECALI rămâne în arest, judecătorii Curții de Apel Constanța respingând miercuri contestația formulată de omul de afaceri împotriva sentinței magistraților Tribunalului Constanța potrivit căreia solicitarea de întrerupere a executării pedepsei cu închisoarea din motive medicale este nefondată.          

Gigi Becali s-a aflat miercuri în faţa Tribunalului Constanţa, unde a susţinut că medicul său curant se află în Germania, acolo unde el vrea să fie supus unei expertize de specialitate. Totodată, Becali a mai spus că i-a făcut plângere penală şefului Medicinei Legale Constanţa, Mihai Onciu, pentru abuz în serviciu, pe motiv că acesta ar fi recomandat magistraţilor să trimită spre aprobare expertiza lui Becali către INML.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.