duminică, 16 martie 2014

Maior a avut privilegiul să se pozeze lângă un viitor pușcăriaș. Ilegalul la ilegal trage

Maior a avut privilegiul să se pozeze lângă un viitor pușcăriaș. Ilegalul la ilegal trage


Un declarat ilegal de ANI pentru că e întreținut de porcul pedelist  pe motiv de consiliere de 35.000 de lei din banii proștilor de târgumureșeni, un păcălici declarat ilegal și de tribunal - care l-a prins pus de porcul mare pedelist ilegal ca viceprimar - are o afinitate la bandiții mânjiți și la foști și viitori pușcăriași!

În gașca lui Clodu Maior, cum îl alinta borfașul Țerbea, fie-i numele spurcat, e condamnatul Filimon, 6 luni cu suspendare pentru neglijență în serviciu, era porcul de Țerbea, pușcăriaș scos de la mititica de Constantinescu, probabil la cererea porcilor PNȚCD Mureș,  în rândurile cărora erau borfașii cunoscuți, gășcarul Clodu s-a afișat și cu fostul șef al poliției locale, dinainte de fostul sereist expulzat de SRI, Bretfelean, parcă tot 6 luni cu suspendare, Filip, iar ironia a făcut că Maiorul să se etaleze cu viitorul pușcăriaș Popescu. Ilegalul la ilegal trage, sperăm că asta e valabilă și pentru… pușcăriași. Până atunci, ANI, Curtea de conturi și DNA, insul e subvenționat pe Siletina pe care nu o mai declară, dar cu care a intrat în primărie, avantaj serviciu, deh, primește dedicații de milioane de euro pe clubul lui și al mă-sii, are instalație de nocturnă de 200.000 de euro de la porcul lui pedelist și din banii publici, pe care licheaua a lăsat-o la licitație, anul trecut, iar porcul de partid i-a tras PF ca să îi mai poată da dedicația de 35.000 de lei, cam cât lua ca viceprimar ilegal! Numai dedicații pentru odorul iubit de partid al porcului mare portocaliu! E mafia porcilor PDL Mureș prea mare sau interesele lichelelor de români prea esențiale, dacă DNA are jenă și Curtea de conturi găsește doar cheltuirea banilor ilegal, pe containere aranjate de porcul mare pe gunoiul Țerbea?!
P.S. Despre lobbyul făcut de retardatul cunoscut nici nu are rost să vorbim, menționăm doar că porcul l-a pus pe întreținutul de partid Maior să semneze ilegal licitații, deși păcăliciul nu  avea calitatea asta și s-a folosit de pupincuriștii din biroul de presă cu rubedenii cunoscute, de români adevărați, ca să își bage comunicatele jegoase de propagandă PDL Mureș, partidul hoților români, decontate și pe abonatul Zereș care avea grijă ca presa bovină să primească banii fără să meargă la licitații și fără să deranjeze porcul mare de partid, cam cum face azi Cătană, firma lui 24 de ore, cu banii cu care bandiții se laudă că îi împart după vizita la notar (sperăm că nu e Dobre!), care stabilește cine ce bani primește fără să meargă la licitație!


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.