joi, 27 martie 2014

Bandiții PDL Mureș fac pupincurism pentru Maior pe siteul pe bani publici, copiind ce a mâzgălit ieri Chioreanu! Cum le permiteți leprelor să vă fure și să îți facă în continuare imagine de partid pe banii voștri?! Alo, ANI, porcii lui Florea își asumă calități ilegale și trimit tot felul de retardați ca să reprezinte primăria, doar pentru imaginea leprelor de partid!



Bandiții PDL Mureș fac pupincurism pentru Maior pe siteul pe bani publici, copiind ce a mâzgălit ieri Chioreanu! Cum le permiteți leprelor să vă fure și să îți facă în continuare imagine de partid pe banii voștri?! Alo, ANI, porcii lui Florea își asumă calități ilegale și trimit tot felul de retardați ca să reprezinte primăria, doar pentru imaginea leprelor de partid!
Pentru proștii de români furați de mafia PDL Mureș, luați la rost lepădăturile care folosesc siteul pe bani publici pentru campanie de imagine pentru Maior? Leprele îl promovează la greu pe ilegal și e sigur că s-a mai pus de o campanie pentru a îl arăta harnic și virgin în afaceri cu porcul lui mare de la PDL, angajat de borfașul PDL pe persoană fizică și pe 35.000 de lei, cât nu lua ca viceprimar ilegal!


Noi locuri de parcare pe strada Măgurei.
Joi, 27 Martie 2014 07:50 | Imprimare | Email



Marime text:



Locuitorii de pe strada Măgurei din cartierul Dâmbul Pietros -1848, au avut parte de o surpriză plăcută în urmă cu câteva zile, atunci când au văzut cum se asfaltează şi se marchează, într-un ritm susţinut, platforma de parcare din zona blocurilor cu numărul 24-26, aflate la intersecţia cu strada Păşunii. Totodată au fost asfaltate şi alte alei interioare precum şi căi de acces, aşa cum s-a stabilit la întâlnirea avută de reprezentanţii Primăriei cu asociaţiile de proprietari. "Lucrăm pentru oraş. Am promis această intervenţie, la Asociaţia nr.41 condusă de domnul Cerceş Teodor, atunci când am fost aici în urmă cu două săpămâni şi am stat de vorbă cu cetăţenii. Acum lucrarea s-a finalizat. Am reabilitat, doar aici, un număr de 26 de locuri de parcare ce vor sta la dispoziţia celor ce locuiesc în zonă. Aproape fiecare familie are câte un autoturism şi seara era foarte dificil să îţi găseşti un loc de parcare. Pe această cale vreau să le transmit cetăţenilor că rând pe rând, toate solicitările lor, venite din toate cartierel oraşului, le vom soluţiona. În momentul de faţă mai avem şantiere deschise în cartierul Budai Nagy Antal, Aleea Carpaţi şi se lucrează pe Pandurilor, zona blocului nr 102."  a spus consilierul Claudiu Maior, prezent la faţa locului.

Rahatul copiat de la Chioreanu:

Locuitorii de pe strada Măgurei din cartierul Dâmbul Pietros -1848, au avut parte de o surpriză plăcută în urmă cu câteva zile, atunci când au văzut cum se asfaltează şi se marchează, într-un ritm susţinut, platforma de parcare din zona blocurilor cu numărul 24-26, aflate la intersecţia cu strada Păşunii. Totodată au fost asfaltate şi alte alei interioare precum şi căi de acces, aşa cum s-a stabilit la întâlnirea avută de reprezentanţii Primăriei cu asociaţiile de proprietari. " Lucrăm pentru oraş. Am promis această intervenţie aici la Asociaţia nr.41 condusă de domnul Cerceş Teodor, atunci când am fost aici în urmă cu două săpămâni şi am stat de vorbă cu cetăţenii. Acum lucrarea s-a finalizat. Am reabilitat doar aici 26 de locuri de parcare ce vor fi la dispoziţia celor care locuiesc în zonă. Aproape fiecare familie are câte un autoturism şi seara era foarte dificil să îţi găseşti un loc de parcare. Pe această cale vreau să le transmit cetăţenilor că rând pe rând, toate solicitările lor din toate cartierel oraşului le vom soluţiona. În momentul de faţă mai avem şantiere deschise în cartierul Budai Nagy Antal, Aleea Carpaţi şi se lucrează pe Pandurilor, zona blocului nr 102."  a spus consilierul Claudiu Maior, prezent la faţa locului. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/noi-locuri-de-parcare-pe-strada-magurei.html#sthash.NqrdCNKW.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.