duminică, 16 martie 2014

Jegurile din televiziuni continuă să se spurce! CNA, fă curat la zoaiele umane și aplică amenzile cuvenite pentru amenințări, incitări la violență și propagandă libidinoasă, din respect pentru oamenii normali, dacă nu din respect pentru lege și jurnalism!



Jegurile din televiziuni continuă să se spurce! CNA, fă curat la zoaiele umane și aplică amenzile cuvenite pentru amenințări, incitări la violență și propagandă libidinoasă, din respect pentru oamenii normali, dacă nu din respect pentru lege și jurnalism!
E an electoral și borfașii din Antena 3, B1,  România TV  se spurcă ca niște demenți, între ei! Disperați că nu mai pot livra argumente prostimii care a fost și e manipulată, ei ajungând să atace… angajații, în realitate valeții și slugile de la postul de televiziune de partid concurent, în disperarea de a condamna băsismul sau pontismul sau crinismul, orice gunoi de -ism. Nimic în comun cu deontologia la borfașii ăștia, totul e minciună, manipulare, minciună crasă în slujba lepădăturilor de partid și CNA-ul doarme cu grație! De altfel, CNA era la fel de în spațiu și atunci când alți borfași de partid, de la OTV, mințeau cu nesimțire și manipulau cu viitorul președinte al României și cu banii pe care urma să îi primească românul dacă votează păcăliciul ăla!  Oricum, CNA e doar o instituție de stat și reglementarea derbedeilor se poate face prin cei mulți, societatea, adică, cu votul necesar de blam din partea presei fără propaganda jegoasă și isterică, tipic românească, de partid. Ce putem face? Pentru a-i face pe bandiți să sufere e suficient să închideți televizoarele! Porcii ăștia vor rămâne fără audiența care le asigură salariile. Firmele serioase sunt invitate să își scoată reclamele de la derbedeii cu propaganda de partid, cărora nu le mai ajunge atacul la adresa partidului și care se atacă și personal. Cine vrea să își maculeze numele cu  propagandiști ordinari de presă și partid va suporta consecințele din partea posibililor clienți. Vreți clienți cretini, spălați pe creier, indivizi înrăiți să distrugă chiar și fizic un alt român doar pentru că ăla nu vrea să facă sluj în fața gunoiului lor politic?! Vreți clienți demenți doar cu onomatopee și cacofonii voite în vocabular după modelul lepădăturilor care se dau jurnaliști? Vreți jeguri de presă de partid sau vreți televiziuni adevărate, de știri? Gândiți-vă, dacă nu pentru dumneavoastră, măcar pentru copiii dumneavoastră și luptați împotriva gunoaielor. Votul pentru sau contra mitocăniei, manipulării, amenințărilor, fal(u)surilor de presă, campaniilor de linșaj mediatic - e la dumneavoastră!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.