miercuri, 12 martie 2014

Să ne...râdem de armonia de partid și de furtul etnic prin bandiții din primărie



Să ne...râdem de armonia de partid și de furtul etnic prin bandiții din primărie
Omul cu glumele la el, atunci când nu ia amenzi pentru atacuri la adresa rromilor, pe care  nu îi înghite nu știm de ce, Dorin Florea, se laudă, pardon, rudele din biroul de presă se laudă, că documentele primăriei vor purta inscripția„TÎRGU MUREŞ – ORAŞ AL ARMONIEI, NU AL CONFLICTELOR!” Să ne gândim cum banii publici merg pe bandiții PDL Mureș, pe afaceri… etnice? Să ne gândim că în consiliul local ani întregi românii au stat pe băncile din stânga și maghiarii pe băncile din dreapta și că e orașul în care până și morții trebuiau împărțiți egal, la premii post-mortem? Oraș al armoniei cu Maior semnând ilegal acte fără să fie legal insul adus de pungaș pe PF în primărie? Oraș al armoniei cu atacuri imaginare în campania leprei PDL Mureș, cu poliția locală a securistului expirat Bretfelean lipind pentru cretin afișe?! Oau! Oraș cu dedicații ale porcului mare pe cretini din PDL, de la publicitate, sondaje de opinie, reparații școli, termopanări, asfaltări. Oau! O altă debilitate de campanie electorală, din fericire nu din banii publici, doar pe siteul pe bani publici folosit de Florea și Maior pentru promovarea rahaturilor fără sens.Să ne bucurăm de armonia retardatului de partid întreținut de bandit din banii publici și de toate leprele abonate la borfașul PDL, indiferent cum se numește lepădătura!
P.S. Oraș al armoniei cu Curtea de conturi găsind furturi ale porcilor de partid, oraș al armoniei cu dedicații de la porcul de român pentru porcul de român și de partid, oraș care trăiește din spaima ca banditul de român să nu cumva să nu mai fie ales și să vină un maghiar care să fure ce nu a mai putut fura javra de român! Hai, sictir, borfași!



„TÎRGU MUREŞ – ORAŞ AL ARMONIEI, NU AL CONFLICTELOR!”
Miercuri, 12 Martie 2014 14:14 | Imprimare | Email



Marime text:





      Acesta va fi moto-ul ce va figura, de acum înainte, pe toate documentele emise de Primăria Tîrgu Mureş, a anunţat primarul Municipiului, Dorin Florea, în cadrul conferinţei de presă de miercuri, 12 martie 2014. Decizia are la bază şi reflectă preocuparea edilului-şef de a păstra oraşul în sfera dialogului constructiv, al stabilităţii şi concordiei, într-o perioadă în care spaţiul public este ocupat de isterii şi ambiţii destabilizatoare.

     Blocarea proiectelor majore ale oraşului, indiferenţa şi dezinteresul privind zona metropolitană, piedicile din învăţământ sunt doar câteva exemple ce atestă încercarea unora de a proiecta, încontinuu, oraşul în zona conflictuală, a explicat primarul Municipiului. „Cel mai recent gest de acest fel a fost manifestarea din 10 martie, care mi-a lăsat o impresie jalnică. Mă bucur că târgumureşenii nu s-au lăsat atraşi în această capcană şi vă anunţ că voi fi extrem de restrictiv în a îngădui folosirea Tîrgu Mureşului ca poligon de încercare pentru campanii electorale, pentru nervii, frustrările şi răfuielile unora. Regret că lideri marcanţi din Harghita şi Covasna au participat la acest spectacol nedemn. Amatorilor de autonomii de tot felul le recomand Ţinutul Autonom Părăsit , în care tronează nepăsarea şi dezinteresul”. (N. red: în satul Băcel, din comuna Chichiş, judeţul Covasna, unde comunitatea de români trăieşte ca în Evul mediu - fără asfalt, trotuare, apă curentă, acces la servicii medicale etc).

     În context, edilul-şef a mai declarat că nu va mai fi permisă organizarea de marşuri în Tîrgu Mureş, manifestările comemorative urmând a avea loc la statuile şi monumentele din oraş, evocatoare ale evenimentelor marcate.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.