joi, 13 martie 2014

Știați că în școlile din Târgu-Mureș se trag sfori pentru bandiții PDL Mureș și pentru firme cu afaceri ale unor particulari care intră când au chef în școli?



Știați că în școlile din Târgu-Mureș se trag sfori pentru bandiții PDL Mureș și pentru firme cu afaceri ale unor particulari care intră când au chef în școli?
Poate că Someșan nu știe sau se simte pentru afacerile pe școli înainte de încoronarea sa, ale lui fiu-su cu primăria și Weekendul pedelistului Florea. În orice caz, poate învață acum:
1.     Afaceri pe concursul Smart. Cum am primit mailul de la biroul de presă al ministerului, să afle și pesedistul Someșan că Smart nu e organizat în cadrul legal stabilit de minister! Concursul respectiv adună peste 125.000 de euro în buzunarele unui nene care se folosește de școli pentru a înscrie copiii ajutați de învățătoare să ceară părinților bani(12 lei per concurs).
Lista concursurilor naţionale şcolare organizate în anul şcolar 2013-2014, fără finanţarea Ministerului Educaţiei Naţionale, este disponibilă aici: http://edu.ro/index.php/articles/20908. În documentul pe care vi-l supunem atenţiei se regăsesc doar concursurile aprobate de minister. Dacă există şi alte competiţii organizate în şcoli, acestea se desfăşoară în afara acestui cadru legal stabilit de minister, iar responsabilitatea la toate nivelurile aparţine tuturor organizatorilor implicaţi.
2.     Afaceri pe reviste. Niște neni se plimbă ca Vodă prin lobodă și elevii sunt sfătuiți de cadre didactice binevoitoare să cumpere reviste pentru a putea câștiga o… excursie sau o pastă de dinți! Desigur, nu sunteți obligați să cumpărați vreo tâmpenie de revistă pe care o flutură învățătoarea în clasă, posibil pentru a primi comision!
3.     Afaceri pe fondul clasei. În unele părți interzis, la Târgu-Mureș se pare foarte viu și vesel!
4.     Afaceri pe semnăturile părinților care trebuie să semneze pentru pișcoturi și zugrăvire. După ce copiii au fost speriați că toți părinții trebuie să semneze pentru ca școala, prin vreun bandit PDL, să pună termopane, asfaltări, pișcoturi și pentru zugrăviri de săli de sport, unii directorași de școli s-au spălat pe mâini: părinții au cerut, prin comitete de părinți! Desigur, o minciună cât… pusta, pentru că un părinte responsabil nu se agită în luna decembrie ca să semneze listele care ajung la banditul mare PDL și primărie care are grijă ca unii ca Borșan, Lasprom, Poruțiu să ajungă să muncească taman la școlile care au semnat. Afacere care vine după afacerile porcilor PDL Mureș pe balon de 200.000 de euro pentru Asociatia Protecting People, asociație înființată cu o lună înainte de afacerea primită de la porcul mare de partid și primărie. Prinși, bandiții din primărie și partid au venit cu semnături de la 400 de părinți, care mulțumeau fierbinte celor doi găinari! Atenție, porcul pedelist a trimis retardatul cunoscut să se laude cu afacerea pedelistului pe firma pedelistului Poruțiu, la Grădinița 16!
5.     Afaceri pe suporți de bicicletă. Retardatul de partid portocaliu s-a lăudat deja că se vor monta la fiecare școală și  prostul consiliat/ consiliatul prost a zis asta chiar la început de iarnă!
6.      Transportul subvenționat 100 la sută pentru ca Maior să fie fericit pe Siletina cu care acesta a intrat în  afaceri și în primărie! În orașele civilizate, unde nu sunt porci de la PDL care să dedice afaceri la subordonați, subvenția este de doar 50 la sută, dar aici e vorba de banditismul clasic românesc și să nu rămână bani unui eventual maghiar care ar veni la primărie.
7.     Afacerile FCM/ASA la școli, pentru ca abonații pe bani publici de la Joma sau alți întreținuți să scape de tricouri, mingi, la întâlnirile cu echipa borfașului PDL din campania borfașului  PDL Mureș, din 2008.
8.     Afacerile Cupa liceelor, pentru ca banditul din primărie să dea premii de 15.000 de lei pentru locul 1, constând în tricourile abonatului cu Joma! Din bani prostimii! Poate cu un drum îl scutură de contracte statul și pe acesta cu Joma și cu dedicațiile de la banditul de primărie și FCM întreținut din banii publici (1,7 milioane de euro doar anul trecut dedicație de la porcul mare de partid!)




Posibilele afaceri ale bandiților PDL în an electoral:
1. Pelerinajele elevilor la ctitoriile Brâncovenilor! Pesedistul Someșan a propus asta deja profesorilor de religie și desigur se vor găsi unii convinși să care elevii la sute de kilometri distanță pentru ca borfașul de partid și cu firmă de transport să poată deconta zeci de mii de euro!
2. Pachețele pentru pupat dosul javrei PDL Mureș, așa-zisul colind, cu copii încolonați pentru ca borfașul să dea mii de pachețele pe un abonat ca magazinul FCM!
3. Colocvii și simpozioane ale unor găinari politici pentru care Someșan mai trebuie să dea ordine de prezență a tuturor profesorilor de istorie din județ, respectiv a fiecărui profesor de română, însoțit de câte 3 clase!
4. Mită electorală. Banditul din primărie a dat 100.000 de euro mită electorală în tichete cadou, în campania pentru Băsescu, cu dedicație porcească și hoțească a potlogarului de român pe hipermarketul Real și sub nasul Consiliului concurenței care ne asigura, prin Deleanu: lăsați, că la ce cifră de afaceri are Real nu se văd ăștia 1000.00 de euro!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.