vineri, 14 martie 2014

Marius Ichim a ajuns în partidul din care a plecat găinarul care l-a săpat atunci când era viceprimar!



Marius Ichim a ajuns în partidul din care a plecat găinarul care l-a săpat atunci când era viceprimar!
Sincer, nu am auzit nimic de Marius Ichim de pe vremea când era pe afișe cel cu conceputul de festivaluri pentru senatorul-festival cu probleme grave de ANI, Akos Mora! Desigur, îl credeam încă penelist, cum penelist a fost și atunci când bandiții PDL Mureș l-au săpat pentru a-l pune ilegal pe Maior. Sentința a venit și a dovedit că porcii de români care au votat la cererea borfașului mare PDL Mureș, în lipsa UDMR, au fost nițel în afara legii și cum nu se puteau anula actele semnate de ilegalul Maior timp de peste un an  au lăsat-o cu șut în dos pentru gășcarul ilegal și nesimțit al lui Florea, fără, însă, ca Ichim că fie reinstalat.
 Dacă ne amintim bine parcă și șeful PNL Mureș, Dobre, a zis ceva, că acela e labil psihic, dacă ne amintim corect, așadar s-a spălat pe mâini și conducerea partidului. Insul a rămas, se pare, în PNL, dar aflăm acum că e PNȚCD-ist de frunte! Ceea ce e caraghios, să intri în partidul din care era anterior găinarul care te-a zburat din funcție.  În caz că ați uitat, gașca veselă Florea, Poruțiu și Oprișcan au fost și ei țărăniști, după care au fugit ca șobolanii la scufundarea corabiei, la fel făcând și Maiorul întreținut de porcul pedelist, după ce a mimat că e PRM-ist și după ce a folosit autobuzele asocierii pentru campanie electorală pentru ăia cu vulturul cruciat! Totuși, ăștia sunt copii de mingi față de meseriașul pedelist Giurgea, care a fugit din toate partidele, mai puțin UDMR și încă unul.



Zidezi zicere:
Vicepreşedintele naţional al Partidului Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat (PNŢCD), Marius Ichim, a declarat miercuri, 12 martie, într-o conferinţă de presă, că s-a simţit, în calitate de locuitor al oraşului Târgu-Mureş, ameninţat şi jignit de lozincile care s-au strigat la marşul secuilor de luni şi va cere Parchetului General şi celui de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti să demareze procedurile de stabilire a statutului de indezirabil persoanelor străine care au participat la marş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.