vineri, 14 martie 2014

Bandiții din așa-zisul biroul de presă al Primăriei Târgu-Mureș copiază rahatul agramat și pupincurist de la propaganda lui Chiorean!



Bandiții din așa-zisul biroul de presă al Primăriei Târgu-Mureș copiază rahatul agramat și pupincurist de la propaganda lui Chiorean!
Nu e prima oară când borfașii angajați în Primăria Târgu-Mureș copiază gunoaiele scrise de consilierul lui Maior pentru pupat în dos Maior. Ce apare la afacerea lui Chiorean, tîrgumureșeanul.ro copiază bandiții pe bani publici pe siteul pe bani publici, tîrgumureș.ro! În aceste condiții, de ce nu îi spuneți insului birou de presă și mai țineți o grămadă de rude de gagiii din primărie cu rude care au anchetat primăria și actorași de campanie electorală, dacă tot i-ați dat fenomenului și ușă în primărie cu numele lui, ca pentru Bulache din celebrul banc?! Atenție, porcii lui Florea copiază și exprimarea agramatului! Un șut pentru leprele astea care se învârt ca un singur coi în căldare? Hoție de la porcii de români!
Rahatul lui Chiorean:
În cursul zilei de joi 13 martie, consilierul Claudiu Maior a vizitat şantierele care s-au deschis în ultimele zile, odată cu încălzirea vremii. O primă oprire a avut loc pe str.Godeanu, unde este în lucru amenajarea unei parcări ecologice, ce va avea aproximativ 25 de locuri de parcare şi reabilitarea parcului de joacă din zonă. Locuitorii prezenţi la faţa locului au ţinut să-i mulţumească consilierului Claudiu Maior pentru demararea acestor lucrări şi pentru promtitudinea de care a dat dovadă, repepectându-şi astfel promisiunea făcută. Următoarea vizită a fost făcută pe str.Banat unde este în lucru reabilitarea aleilor pietonale de la nr.03-13 prin turnarea unui covor asfaltic, o promisiune care a fost făcută de Claudiu Maior în cadrul adunării generale a asociaţiei de proprietari nr.131din data de 27 februarie a.c. Preşedintele asociaţiei de proprietari nr.131, domnul Cerghizan Vasile a rămas surprins că la nicio lună de la şedinţă, lucrarea care a fost promisă a şi demarat, motiv pentru care, în numele proprietarilor de pe str. Banat îi mulţumeşte " ajutorului primarului"  aşa cum l-a numit de mai multe ori pe domnul Maior. Un ultim şantier care a fost vizitat de Claudiu Maior a fost cel de pe str. Bobâlna şi str. Panseluţelor, unde în cadrul programului PID 2 ( Program Integrat de Dezvoltare) au loc lucrări de înlocuire a conductelor de apă, refacere trotuare şi carosabil.
Categoria: Eveniment | 13 martie 2014
Rahatul pseudo-biroului de presă, pe banii publici. Pupincurism pentru cretini!


Claudiu Maior - " Lucrăm pentru oraş. Ne consultăm cu cetăţenii"
Vineri, 14 Martie 2014 08:01 | Imprimare | Email

În cursul zilei de joi 13 martie, consilierul Claudiu Maior a vizitat şantierele care s-au deschis în ultimele zile, odată cu încălzirea vremii. O primă oprire a avut loc pe str.Godeanu, unde este în lucru amenajarea unei parcări ecologice, ce va avea aproximativ 25 de locuri de parcare şi reabilitarea parcului de joacă din zonă. Locuitorii prezenţi la faţa locului au ţinut să-i mulţumească consilierului Claudiu Maior pentru demararea acestor lucrări şi pentru promtitudinea de care a dat dovadă, repepectându-şi astfel promisiunea făcută. Următoarea vizită a fost făcută pe str.Banat unde este în lucru reabilitarea aleilor pietonale de la nr.03-13 prin turnarea unui covor asfaltic, o promisiune care a fost făcută de Claudiu Maior în cadrul adunării generale a asociaţiei de proprietari nr.131din data de 27 februarie a.c. Preşedintele asociaţiei de proprietari nr.131, domnul Cerghizan Vasile a rămas surprins că la nicio lună de la şedinţă, lucrarea care a fost promisă a şi demarat, motiv pentru care, în numele proprietarilor de pe str. Banat îi mulţumeşte " ajutorului primarului" aşa cum l-a numit de mai multe ori pe domnul Maior. Un ultim şantier care a fost vizitat de Claudiu Maior a fost cel de pe str. Bobâlna şi str. Panseluţelor, unde în cadrul programului PID 2 ( Program Integrat de Dezvoltare) au loc lucrări de înlocuire a conductelor de apă, refacere trotuare şi carosabil.

Biroul de presă al Primăriei Tîrgu-Mureş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.