marți, 18 martie 2014

Dacă tot am scris de evaziunea și potlogăriile din presa târgumureșeană, haideți să le mai dăm idei instituțiilor statului despre alți bandiți, șefii de asociație de proprietari



Dacă tot am scris de evaziunea și potlogăriile din presa târgumureșeană, haideți să le mai dăm idei instituțiilor statului despre alți bandiți, șefii de asociație de proprietari
După cum știți, niște inși care ar trebui să vă reprezinte se ocupă de găinării, folosindu-se de statutul pe care îl au și de intrarea la borfașul din primărie.  Fără chitanțe, autorizații și, desigur, furând statul și proprietarii!
1.     Lipsa de autorizații pentru ocuparea domeniului public cu grădini și plata impozitelor pentru asta. După cum am demonstrat așa, banditul din primărie apără găinarul cu campanie pentru javra PDL Mureș: are flori frumoase. Concluzia: autorizațiile sunt pentru cei care nu pupă în dos retardatul din primărie și golanul șef de partid, iar plata impozitelor nu e pentru proștii pupincuriști de curvă portocalie de partid.
2.     Escrocheria cu sustragerea de la plata utilităților. Pentru banditul ținut în brațe de porcul de la primărie și partid nu se plătește statul în bloc, pentru că javra se consideră superioară prostimii. Cum trogloditul e plătit pentru ceea ce face, găinarul scapă prin grija unor borfași de plata a minimum 600 de lei anual. Pentru cei care nu știu, există legi care spun că doar dacă cetățenii sunt de acord ca borfașul să fie scos de la cheltuielile comune se poate face asta, dar oamenii nu sunt tâmpiți să semneze pentru așa ceva și să suporte ei contribuția necesară a borfașul șef de asociație. Doar nu e handicapat și retardat, ca să fie ajutat! Sau e?!
3.     Tăierea copacilor  și a gardului viu pentru că un anume Claudiu i-a rugat. Să fie vreun troglodit din primărie? Desigur, fără autorizații, așa cum s-a demonstrat de la serviciul respectiv al primăriei, care nu a autorizat vreun cretin să taie legal nimic, nici măcar pentru cretinul Claudiu, care o fi boul respectiv care se folosește de ființe inferioare și le pune să taie fără autorizații.
4.     Zugrăviri de interioare de bloc fără prezentarea unor chitanțe. Bandiții de șefi de asociație sunt evazioniști și leprele bagă în buzunar ce sume vor!
5.     Tăierea și furtul țevilor din subsol! Diverși bandiți au tăiat țevile din pivnițe, sub îndrumarea leprelor șefi de asociație. Desigur, fără acte, fără să se arate sumele obținute. Banditul a furat și aici prostovanii care cred că golanul îi reprezintă.
Mai trebuie menționat că șefii de asociație se lăudau că aveau de plasat câte 10 abonamente la gunoiul FCM al lui Maior, pentru ca porcul de primărie să îi deconteze întreținutului și banii ăia, că aveau de jucat fotbal cu retardatul cunoscut, că aveau de blocat strada pentru ca foștii sereiști și ratații cunoscuți să vină să se pozeze cu prostimea pupincuristă de jeg românesc. Cine are curaj să spargă buboiul de la bandiții șefi de asociație de proprietari, puși de lepra din primărie și pentru strâns semnături pentru parcări Senin (800 de euro per mașină) și de un troglodit ilegal (containere de 100.00 de lei pe Urdă și frate-su – Adru Solutions) ?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.