luni, 31 martie 2014

La noi e putred mărul?!



La noi e putred mărul?!
Două chioșcuri în care se vând mere, zică-se de la Batoș, sunt închise astăzi, în Piața târgumureșeană 22 Decembre 1989. Vânzătorii de la alte chioșcuri și magazine spun că au fost cei de la poliție, dimineața, iar știrile par să confirme că sunt ceva controale serioase, prin anunțul că s-au făcut și percheziții în județ. Cu un drum poate se verifică dacă au autorizații cei care vând în piețele târgumureșene aflate sub controlul PDL, care este proveniența produsului, cum au tras unii curent și apă în timp record și posibil cu acceptul șefului cu condamnarea de la piețe, celebrul Filimon PDL care ar putea avea în comun și niscaiva uniforme cu vânzătorii de mere.
P.S. Poate se verifică și merele cu duhoare de afacere fără plata taxei de ocupare a domeniului public în praful din centrul orașului! Afacere recunoscută de Filimon PDL!
România liberă dixit:
Peste 100 poliţişti şi jandarmi desfăşoară, luni dimineaţă, 38 de percheziţii în judeţul Mureş, la locuinţele unor persoane suspectate de evaziune fiscală prin achiziţii intracomunitare de legume, fructe şi alimente, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, Andreea Pop, a spus că este vorba despre 38 de percheziţii domiciliare la Târgu Mureş, precum şi în alte localităţi din judeţ, cei vizaţi fiind atât persoane fizice, cât şi juridice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.