joi, 27 martie 2014

Să ne râdem cu sereiștii dați afară pentru abuzuri și de limba lor



Să ne râdem cu sereiștii dați afară pentru abuzuri și de limba lor
Când nu fac campanie ordinară și primitivă prin copierea de la agramatul nesimțit și cu pseudonime care îl consiliază pe retardatul PDL Mureș, cei de la siteul pe bani publici tîrgumureș.ro scriu prostii și despre poliția comunitară a fostului sereist Bretfelean, zburat din funcție pentru abuzuri în calitate de șef al SRI Maramureș!
Citiți cum poliția locală a fost însoțită de reprezentanți ai mass-media…autohtone! Poate că prostănacii care atacă rasist rromii (țiganii cu cuib) sau mint pupincurist în campania putregaiului etnic PDL Mureș (vandalii care atacă, la beția securistă …orașul) au crezut că Bretfe Boy era iar prin vreo delegație folclorică a primăriei prin Grecia, dacă au simțit nevoia să sublinieze autohtonul presei! Sau foștii sereiști au fost pe altă planetă și nu au mai realizat că sunt  încă loco?! Sigur nu e la uzo!

La data de 27.03. 2014, ora 9.30, mai multe echipaje ale Poliției Locale însoțite de reprezentanți ai mass-media autohtone, au descins pe str. Arany Janos, din Tîrgu Mureș, unde proprietarul unei locuințe situată în proximitatea Bisericii Penticostale, deține 25 de câini.

       Cu toate că H.C.L nr. 265/2010, interzice creșterea a mai mult de doi câini în curte, cetățeanul în cauză a refuzat în mod obsesiv să renunțe la patrupede, fiind sancționat în repetate rânduri.

       Deoarece se apropie sezonul cald și animalele creează premizele unui focar de infecție ce pun în pericol sănătatea vecinilor, proprietarul animalelor va fi sancționat zilnic până la intrarea în legalitate.

       Contextual atragem atenția posesorilor de animale din Tîrgu Mureș cu privire la obligativitatea îngrijirii acestora și respectării regulilor de convețuire socială.







DIRECTOR EXECUTIV

Poliţia Locală Tîrgu-Mureş

Valentin-Constantin Bretfelean


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.