miercuri, 12 martie 2014

Prostănacii biroului de presă al Primăriei Târgu-Mureș inventează…nota redacției!



Prostănacii biroului de presă al Primăriei Târgu-Mureș inventează…nota redacției!
Cât de proști sunt postacii și prostănacii care semnează rahaturile cu sintagma Biroul de presă al primăriei Târgu-Mureș! Inșii ăștia sfidează bunul simț și atunci când nu scriu prostiile obișnuite de propagandă pentru Florea și pentru iubitul său pupil de afaceri dedicate, ins adus de milă pe PF, ilegal, gășcarul portocaliu Maior, vânat ca un derbedeu de ANI pentru măgăriile banditului lui mare de partid. Ce au inventat proștii amintiți din biroul de presă? Nota redacției la… un  text scris chiar de ei! Adică fraierii fac textul și tot ei vă explică ce și cum! Ceea ce e caraghios de la niște inși aterizați cu familionul în primărie și care au și pretenția că știu ceva jurnalism atunci când ei fac doar pe scribălăii (cuvânt inventat de un beneficiar al banilor publici prin primărie, după un articol de campanie pentru lepra cunoscută) - pentru organul de conducere. Ca să nu îi întrebăm pe inșii din colectiv (redacția, deh) de concursuri pentru intrarea în primărie și pe funcție! Și să nu căutăm alte rude ale găinarilor din primărie care umplu instituția găsită de Curtea de conturi cu 300.000 de lei furați pentru sporuri ilegale! Pentru oamenii curați din primărie, există legea avertizorului public care vă oferă statut de martor sub acoperire și care condamnă folosirea bunurilor instituției (fie ele casete, filmate parcă de Nagy, date la porcul de la televiziunea de partid), afacerile pe partid (fie ele sondaje de opinie pe Munteanu), afacerile pe abonatul intermediarului de porcului de partid, care merge și cu presa bovină la notar, angajarea  unor agramați dovediți în funcții de consiliere și de consiliere a consilierilor, angajarea rudelor celor care au cercetat instituția de la instituții de control și așa mai departe.  Sfânta nerușinare românească, mai pe înțelesul tuturor!
P.S. Vă mai amintiți ce bufoni semnau în  campania lui Florea din 2008 pe prima pagină, în presa controlată de Zereș, pe vremea aia? Dar ce bufon făcea campanie auto, ca un aiurel mic care habar nu are de legislație? Dar ce proști scoteau monitorul primăriei la serviciu, în timpul oficial, dar mizeria de monitor apărea pe Cătană și firmulița lui pentru a-i umple buzunarele? Dar ce alți inși cu rude în primărie traduceau monitorul, pe bani publici? Birou de presă al organului, nu a primărie, aici au fost banii dumneavoastră!


„TÎRGU MUREŞ – ORAŞ AL ARMONIEI, NU AL CONFLICTELOR!”
Miercuri, 12 Martie 2014 14:14 | Imprimare | Email








      Acesta va fi moto-ul ce va figura, de acum înainte, pe toate documentele emise de Primăria Tîrgu Mureş, a anunţat primarul Municipiului, Dorin Florea, în cadrul conferinţei de presă de miercuri, 12 martie 2014. Decizia are la bază şi reflectă preocuparea edilului-şef de a păstra oraşul în sfera dialogului constructiv, al stabilităţii şi concordiei, într-o perioadă în care spaţiul public este ocupat de isterii şi ambiţii destabilizatoare.

     Blocarea proiectelor majore ale oraşului, indiferenţa şi dezinteresul privind zona metropolitană, piedicile din învăţământ sunt doar câteva exemple ce atestă încercarea unora de a proiecta, încontinuu, oraşul în zona conflictuală, a explicat primarul Municipiului. „Cel mai recent gest de acest fel a fost manifestarea din 10 martie, care mi-a lăsat o impresie jalnică. Mă bucur că târgumureşenii nu s-au lăsat atraşi în această capcană şi vă anunţ că voi fi extrem de restrictiv în a îngădui folosirea Tîrgu Mureşului ca poligon de încercare pentru campanii electorale, pentru nervii, frustrările şi răfuielile unora. Regret că lideri marcanţi din Harghita şi Covasna au participat la acest spectacol nedemn. Amatorilor de autonomii de tot felul le recomand Ţinutul Autonom Părăsit , în care tronează nepăsarea şi dezinteresul”. (N. red: în satul Băcel, din comuna Chichiş, judeţul Covasna, unde comunitatea de români trăieşte ca în Evul mediu - fără asfalt, trotuare, apă curentă, acces la servicii medicale etc).

     În context, edilul-şef a mai declarat că nu va mai fi permisă organizarea de marşuri în Tîrgu Mureş, manifestările comemorative urmând a avea loc la statuile şi monumentele din oraş, evocatoare ale evenimentelor marcate.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.