miercuri, 26 martie 2014

Rudele și funcționărașii din biroul de presă al primăriei Târgu-Mureș fac campanie pentru ilegalul Maior pe banii publici. Pupincurism sau sarcină de serviciu de la borfașul mare PDL Mureș?



Rudele și funcționărașii din biroul de presă al primăriei Târgu-Mureș fac campanie pentru ilegalul Maior pe siteul pe bani publici! Pupincurism sau sarcină de serviciu de la borfașul mare PDL Mureș? Cumva funcționărașii porcului pedelist promovează pentru europene pe ilegalul și întreținutul Maior?!
Când nu copiază cuvânt cu cuvânt de pe siteul agramatului care îl ajută pe retardatul PDL, bandiții din Primăria Târgu-Mureș folosesc siteul pe bani publici pentru reclamă la Maior! Prostovanii semnează rahatul pupincurist ca biroul de presă al primăriei! Adică, alde nașa Sandu și actorașul cu megafoane în campania porcului PDL au pretenția să livreze pupincurismul ca fiind din partea instituției?!
P.S. Bandiți, atenție cum copiați, oameni de bine atenție la afacerile porcilor pedeliști pe Senin, Adru Solution (containere pe frații Urdă, promovate de retardatul PDL), pe Valpet, pe Astor, pe firma care montează nocturna la banditul FCM și care trage toaletări de copaci! Unde e Maior e și dedicația de la primărie, dacă nu v-ați prins ce promovează porcii PDL Mureș!


Claudiu Maior, întâlnire cu locuitorii din zona Cutezanţei - Diamant
Miercuri, 26 Martie 2014 10:28 | Imprimare | Email



Marime text:



 

Acum câteva zile, la invitaţia cetăţenilor, consilierul Claudiu Maior a participat, la gimnaziul Tudor Vladimirescu (şcoala nr.20) la adunarea generală a asociaţiei de proprietari nr.196 din zona Cutezanţei - Diamant, în cadrul căreia cei prezenţi au ridicat mai multe probleme legate de : asfaltarea trotuarului din faţa blocurilor de pe str. Cutezanţei de la nr. 23-29, refacerea parcului de joacă pentru copii din spatele blocului de pe str. Rodniciei nr.16 şi dotarea acestuia cu noi obiecte de joacă, crearea unor parcări acoperite în zona blocurilor de pe str. Cutezanţei nr. 43-45, precum şi toaletarea unor copaci din zonă. La toate aceste probleme ridicate de cetăţeni, Claudiu Maior a răspuns punctual, promiţându-le celor prezenţi că în perioada imediat următoare se vor demara aceste lucrări. Preşedintele asociaţiei de proprietari nr.196, domnul Sabadi Ioan a declarat : „ Îi mulţumesc domnului Claudiu Maior pentru prezenţa la adunarea generală şi pentru modul în care se implică în rezolvarea problemelor tîrgumureşenilor. Alături de locuitorii din zonă, aştept şi eu cu nerăbdarea începerea lucrărilor şi la noi. Totodată, îi mulţumim domnului Maior pentru alegerea zonei Diamant ca prim punct a programului-pilot în ceea ce priveşte containerele subterane, program care ar trebui extins în tot oraşul. Eficienţa lor a fost dovedită imediat. Suntem mândrii că noi am fost primii beneficiari ai acestor soluţii moderne. ”

 

Biroul de presă al Primăriei Tîrgu-Mureş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.