duminică, 23 martie 2014

Cât costă pentru banul public al fraierului de târgumureșean concedierile de la FCM/ASA Târgu-Mureș?! Porcii PDL au decontat 70.000 de euro pentru 55 de zile ale lui Lăcătuș, pe club întreținut politic de lepra pedelistă, cât decontează acum pentru amicul Sabău?!



Cât costă pentru  banul public al fraierului de târgumureșean concedierile de la FCM/ASA Târgu-Mureș?! Porcii PDL au decontat 70.000 de euro pentru 55 de zile ale lui Lăcătuș, pe club întreținut politic de lepra pedelistă, cât decontează acum pentru amicul Sabău?!

Avem o echipă de divizie a doua inventată în campania lui Florea, pentru că hoților PDL Mureș le ardeau buza că vine Borbely cu echipa și cu Boloni. Porcii de la PDL au inventat o echipă, în ultima zi de campanie pentru javrele pedeliste, pe loc cumpărat de la AS Sânnicolau Mare, prin primar PDL, cum recunoștea beneficiarul porcului pedelist, Maior, pe banii publici, 50 la sută, cel puțin declarativ. În realitate, nimeni nu știe câți bani au băgat javrele etnice PDL Mureș în echipa colegului pedelist, pentru că doar Florea a făcut dedicație de 1,7 milioane de euro anul trecut, plus că porcii PDL Mureș i-au cumpărat clubului, din banii prostimii, instalație de nocturnă teren de antrenament, de 200.000 de euro, cea pe care pungașul a lăsat-o la fisc, în contul datoriilor neplătite la stat!
Așadar, milioane de euro dedicați de porcii PDL Mureș pe criteriul de partid. Ce au făcut pungașii cu banii noștri? Curtea de conturi, DNA, ANI (pentru conflict de interese al pungașilor PDL Mureș) poate răspundeți sau mafia etnică PDL e mai mare și cum spunea un celebru peremist de Mureș, știu că X e hoț, dar e hoț român!

octombrie 2013:
EXCLUSIV: Iordănescu s-a despărţit de ASA! Sabău, în cărţi!

UPDATE: Principalul favorit pentru preluarea băncii tehnice a mureşenilor este Ovidiu Sabău. Acesta se află deja în drum spre Târgu Mureş pentru a discuta condiţiile în care ar putea deveni principalul ocupantei locului 5 din seria a II-a.

Forţat de şefi, Lăcătuş şi-a pus semnătura pe rezilirea contractului, urmând să încaseze 70.000 de euro pentru cele 55 de zile în care a stat la cârma FCM-ului. Ardelenii au demis astfel al treilea antrenor, după Selymes (două puncte obţinute în patru meciuri) şi Trombetta (opt puncte obţinute în şase partide). Lăcătuş nu a putut fi contactat până la închiderea ediţiei. http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/a-21-a-schimbare-sefii-de-la-targu-mures-l-au-demis-pe-lacatus-noul-antrenor-e-sabau-care-va-redebuta-joi-cu-steaua-9412388

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.