luni, 10 martie 2014

Aveau date certe, cică, că se dorea escaladarea conflictului la Târgu-Mureș! Povești cu ochi albaștri!



Aveau date certe, cică, că se dorea escaladarea conflictului la Târgu-Mureș! Povești cu ochi albaștri!
Bretfelean, datul afară din SRI pentru încălcarea statutului SRI, așa cum scrie presa din Maramureș și așa cum apare pe siteurile foștilor sereiști, scoate o poveste de tip ochi albaștri la TV, la Realitatea. Cică organele aveau date certe că se dorea escaladarea conflictului la Târgu-Mureș. Pentru necunoscători, informațiile de gen ochi albaștri au dus la o campanie ordinară și mincinoasă pentru Florea, cu poliția locală lipind autocolante pentru dementul PDL Mureș. După ce au fost prinși, Florea a pus atacul imaginar cu vandali pe umerii lui Bretfelean: știe ce vorbește, e fost sereist. Ceea ce indică ce hal de securiști avem. Să fie damful de vină sau doar un pupincurism al porcilor care i-au făcut campanie lui Florea pe banii publici?!
Vandalii au fost imaginari și au rămas la fel de imaginari deoarece primăria Târgu-Mureș s-a pregătit de campania porcului pedelist cu anunțul cu autocolantele cu vandali imaginari, 1900 de euro, 3000 de exemplare, pe magazinul FCM din Sângeorgiu de Mureș.

Pentru cunoscători, porcii lui Florea au avut autocolante pe licitatiapublica.ro și pe magazinul FCM, iar prețul manipulării hoților de români a fost 1900 de euro, pentru 3000 de autocolante, lucru perfect verificabil dacă DNA fără Curcă vrea să muncească, la fel și Parchetul, iar polițiștii care au investigat atacul imaginar din campania leprei PDL vor vorbi. Pentru ceilalți, există anunțul cu licitația și se poate verifica cu produsul confiscat de poliție, iar dacă mai vrea cineva să muncească e invitat să caute scrisoarea deschisă în plic închis a leprei PDL și ce afacere pe pliante a avut primăria Târgu-Mureș pe firmă abonată.

Afacerea este pe Media Factory International SRL: Data publicare: 01.04.2012 20:58 /Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0, Cantitate: 3000.00, Data initiere: 23.04.2012 14:27, Data limita etapa: 26.04.2012 17:00, Pret maximal: 2.78 RON, adică peste 1800 de euro!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.