miercuri, 19 martie 2014

Turul ciclist al României nu se organizează. Bine că au fost 200.000 de euro de la pungașul PDL Mureș pentru instalație de nocturnă pe FCM –ul familionului de partid Maior, 700.000 de euro pentru pungașul Țerbea și 1,7 milioane de euro altă dedicație pe clubul lui Maior!Turul ciclist al României nu se organizează. Bine că au fost 200.000 de euro de la pungașul PDL Mureș pentru instalație de nocturnă pe FCM –ul familionului de partid Maior, 700.000 de euro pentru pungașul Țerbea și 1,7 milioane de euro altă dedicație pe clubul lui Maior!
Nu sunt bani la stat pentru anumite sporturi, dar pungașii de români fură cu zece mâini pentru javrele lor, pe motiv de futsal și fotbal! Nu există 200.000 de euro pentru turul ciclist al României, unul dintre cele mai vechi și mai apreciate competiții, dar porcul PDL din Târgu-Mureș dedică instalație de nocturnă din banii publici pentru întreținutul club al lui Maior, în orașul mafiei PDL, Târgu-Mureș, acolo unde se dedică și 700.000 de euro pentru futsalul jegului Țerbea, o lichea scoasă din pușcărie de Constantinescu, pe când porcul mare pedelist era țărănist și un rahat mărunt. Totodată, e orașul în care porcul pedelist dedică 1,7 milioane de euro pentru clubul lui Maior, ilegal în tot ce e și visează, întreținut de lepra etnică pedelistă și cu 35.000 de lei pe motiv că îl duce mintea să consilieze!


Hotnews zicere:
Turul Ciclist al Romaniei, editia din 2014, nu se va mai desfasura, motivul fiind unul clar - lipsa banilor. Informatia a fost facuta public de Eduard Novak, presedintele Federatiei Romane de Ciclism.

"Turul Ciclist al Romaniei este in imposibilitatea de a fi organizat, pentru ca nu avem finantare de la MTS. Bugetul pentru Turul ciclist al Romaniei este de 150-200.000 de euro. Pot sa spun sigur ca nu va avea loc in acest an. Orice sponsorizare din acest an o vom indrepta catre loturile nationale, pentru a aduna punctele necesare calificarii la Jocurile Olimpice. Noi, din 2006, nu existam la Ministerul Finantelor. Tot timpul au fost sapte-opt angajati, dar nu s-au platit taxe. Datoriile sunt de 220-250.000 de euro si nu putem reinnoi contractul de finantare cu MTS, pentru ca nu avem certificat fiscal", a declarat Eduard Novak, citat de Mediafax.

Turul Ciclist al Romaniei ar fi trebuit sa se desfasoare in perioada 6-14 iuni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu