miercuri, 19 martie 2014

Bandiții PDL Mureș folosesc siteul pe bani publici pentru pupat dosul lui Maior! Au pus borfașii lui Florea de o nouă campanie pentru ilegal?!



Bandiții PDL Mureș folosesc siteul pe bani publici pentru pupat dosul lui Maior! Au pus borfașii lui Florea de o nouă campanie pentru ilegal?!
Rahatul de mai jos e dat pe bani publici, adică pe siteul tîrgumureș.ro și nu e semnat de vreun birou de presă sau de vreun angajat oficial al primăriei. Pentru cunoscători, textul agramat e de la borfașul cunoscut, care, așa cum scrie pe uși din primărie, scrie și pe siteul controlat de bandiții din primărie.  Site de manipulare pentru porcul mare PDL și pentru tot felul de scursuri de partid, dacă verificați ce fel de indivizi sunt promovați pe banii dumneavoastră care nu ajung la cerșetorii din presă prin Cătană și notarul cu are se laudă, prin Roskomul lui 24 de ore și prin Suciu.
P.S. Leprele din primărie mai acceptă politizarea instituției și ca retardații să își facă imagine, campanie, consiliere și altele pe banii publici, strivind sub cizmă și limba română?!


Marţi 18 martie, au început lucrările de aplicare a unui covor asfaltic pe aleile interioare de pe strada Banat în dreptul blocurilor 17, 19, 21, 23. Prezent la faţa locului, consilierul Claudiu Maior a declarat „ Efectuăm aceste lucrări la cererea cetăţenilor din zonă. Aşa cum am promis, ne concentrăm eforturile şi pe cartiere, nu numai pe străzile principale. Vom lucra în fiecare cartier, oriunde este necesar, dar cetăţenii trebuie să înţeleagă faptul că este dificil să împarţi puţinii bani pe care îi avem, şi pentru străzi mari, şi pentru alei mai mici, şi pentru şcoli, şi pentru grădiniţ, şi pentru parcuri şi locuri de joacă. Dar cu sprijinul şi colaborarea târgumureşenilor sunt sigur că vom reuşi să ducem la bun sfârşit tot ceea ce ne-am propus. Am găsit şi aici pe strada Banat, oameni harnici care se implică şi care şi-au amenajat foarte frumos spaţiul din jurul blocurilor. Sunt deosebit de încântat atunci când întâlnesc astfel de oameni cu care conlucrăm şi împreună ne înfrumuseţăm oraşul, care este al nostru al tuturor. Ne aşteaptă o primăvară aglomerată, cu foarte multe lucrări, aşa încât nu ne este permis să stăm niciun minut. Mă bucur că am finalizat această reabilitare şi îi asigur pe cetăţenii din oraş că vom lucra în continuare în ritm alert.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.