miercuri, 26 martie 2014

Bandiții PDL copiază iar gunoiul de la Chiorean de pupat dosul lui Maior. Pe banii publici! Mai permiteți, români ca hoții de români să vă fure și să vă mintă în orașul cu conflicte întreținute chiar de bandiții ăștia?!



Bandiții PDL copiază iar gunoiul de la Chiorean de pupat dosul lui Maior. Pe banii publici! Mai permiteți, români ca hoții de români să vă fure și să vă mintă în orașul cu conflicte întreținute chiar de bandiții ăștia?!
Retardații copiază de la retardați mizeriile de propagandă pentru Maior, ins pe care bandiții PDL Mureș vor să îl pună  din nou la butoane, după ce insul a fost dovedit ilegal și întreținut pe Siletina și FCM/ASA/PF al porcului PDL. Ce se scrie agramat la Chiorean, fluturător în primărie cu ușă proprie și consilier al păcăliciului apare pe siteul pe bani publici! Angajați ai primăriei și consilieri locali, permiteți ca porcul PDL Mureș să se folosească de siteul pe bani publici pentru a-și promova orice gășcar de partid?! Atenție, același site prezintă atacurile rasiste la adresa rromilor, puse la CNCD de Bretfelean zburat de la SRI pe seama biroului de presă al primăriei (adică proștii cu campanie electorală din calitatea de funcționari publici și rudele lui Pașcan), dar și vandalii imaginari din campania lui Florea, puși de Florea pe seama lui Bretfelean, e fost sereist, știe ce vorbește! Despre bandiții care folosesc siteul pe bani publici în scop personal, de promovare a zdrențelor PDL Mureș și de manipulare cu vandali imaginari în campania boului mare PDL vorbim! O fi oraș etnic, dar hoția e numai românească, la fel și furtul banilor publici pentru campania retardaților!
P.S. Târgumureșeni, nu vă mai uitați în gura bandiților ilegali, zdrențele PDL Mureș nu au pic de responsabilitate, calificare ca să vorbească, primăria e reprezentată de ingineri și directori, nu de măscăricii de partid! O sesizare pe Legea avertizorului public pentru bandiții PDL Mureș care se folosesc în scop de partid și angajează rude și alte jeguri umane pe pile, familie și carnet de partid și un șut pentru bandiți aduși de bandiții lui  Florea și ai lui  Maior în primărie?! Și dacă vreți să îl prindeți pe Maior, vedeți că insul face lobby la afacerile porcilor PDL: parcări pe Senin, de 800 de euro locul de mașină, indicatoare rutiere pe Kiss Unicum și Asphadrum, containere îngropate pe frații Urdă (100.000 de lei bucata), cărat pensionari sau studenți cu Siletina cu care bandiții PDL au intrat în primărie, asfaltări și pișcoturi pe Valpet Astor. Aici sunt banii dumneavoastră și interesele hoților etnici din PDL Mureș!


Claudiu Maior - Continuă lucrările în Dâmbul Pietros.
Miercuri, 26 Martie 2014 07:55 | Imprimare | Email



Marime text:



În cartierul Dâmbul Pietros – Bulevardul 1848, în porţiunea din faţa Poştei, au început lucrările de reabilitare a trotuarelor şi a spaţiilor verzi precum şi de amenajare a noi locuri de parcare. Prezent pe şantierul de lucrări, consilierul Claudiu Maior a declarat : " Lucrăm pentru oraş iar proiectul început în Dâmbul Pietros este unul complex şi de mai lungă durată. Aşa cum am promis, vom continua reamenajarea întregului spaţiu central al Bulevardului 1848 şi concomitent vom lucra şi în interiorul cartierului. Evident că într-un singur an nu se putea finaliza întreaga lucrare. Ştiu că au fost unii care au spus că nu vom mai lucra aici. S-au înşelat. Tot ceea ce am început vom duce la capăt. Efortul este unul foarte mare, dar suntem convinşi că rezultatul final va fi apreciat de toţi locuitorii acestui mare cartier. Răspunsul pe care l-am primit din partea cetăţenilor după finalizarea primei părţi a reabilitărilor, a fost unul foarte bun, pozitiv. Punctual, din zona Darina spre Poştă, s-a trecut la excavarea fostelor trotuare şi la consolidarea ariilor pentru viitoarele parcări, despărţite de spaţii verzi. Vor fi amenajate peste 100 de noi locuri de parcare în zonă, investiţie cerută de foarte mulţi locuitori din blocurile cu zece etaje ce nu aveau unde să îşi lase maşinile. Acum, parcările vor fi civilizate şi întrega zonă va fi reconfigurată. Se schimbă înfăţişarea întregului bulevard."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.