luni, 17 martie 2014

Generozitate de profesor și o școală mereu câștigătoare!



Generozitate de profesor și o școală mereu câștigătoare!

Cei de la Editura Litera au avut un concurs: 2014 cărți de citit într-o viață!
Cu mare drag va anuntam ca au ajuns cartile catre castigatoarea concursului "Castiga 2014 carti de citit intr-o viata" - doamna profesoara Dana Gavrila. Cartile castigate de dumneaei au fost donate Scolii cu clasele I-VIII Emil Racovita, din Onesti.Nu ne ramane decat sa le uram lecturi frumoase si interesante!
Felicitări pentru gest, doamnă profesoară și felicitări și celor de la Litera, care au găsit necesar un concurs care s-a încheiat atât de frumos!
În încheiere, mărturisirea generoasei donatoare:
Dragi elevi,părinți și profesori (și domnule paznic !), vă mulțumesc pentru ajutorul vostru de astăzi, când ați venit la școală și ați descărcat și transportat cele 2.014 cărți câștigate de noi de la editura Litera. Vă mulțumesc și sutele de elevi actuali și viitori ai școlii care vor primi aceste cărți ca premii în anii ce urmează, pentru merite deosebite la învățătură, concursuri și voluntariat . Doar oamenii care citesc vor fi viitorii lideri ! În scurt timp apare albumul cu poze pe pagina școlii.
Scoala gimnaziala Emil Racovita-fost nr.10 Onesti.
Și ca dovadă că școala amintită este una câștigătoare o dovedește și premiul obținut de la Profi!
PROFI TE PREMIAZĂ
Școala gimnazială EMIL RACOVIȚĂ din Onești este câștigătoarea Competiției școlare “PROFI TE PREMIAZĂ 2013”.
Câte un sistem de display electronic a fost amplasat în fiecare magazin Profi din țară, iar școala care a avut cei mai mulți susținători în fiecare oraș a fost premiată cu câte 1 laptop,10 netbookuri + 10 huse,1 router,o geantă pentru laptop și 11 mouse-uri optice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.