vineri, 28 martie 2014

Afacere SMART în școlile mureșene, în afara cadrului legal stabilit de minister! Aici zboară banii dumneavoastră!



Afacere SMART în școlile mureșene, în afara cadrului legal stabilit de minister! Aici zboară banii dumneavoastră!
Aici sunt banii dumneavoastră, ajutați să vă zboare din buzunare prin profesorii și învățătorii cu interes financiar care trimit elevii la concursuri în afara cadrului legal stabilit de minister! După cum mi-a confirmat biroul de presă al ministerului, SMART e  o afacere în afara cadrului legal stabilit de minister, menită să scoată din buzunarele părinților câte 12 lei pe premii foarte puține. Cei de la Digi TV estimau 42.000 de elevi care au pus banii jos, adică afacere de peste 120.000 de euro! Ce simplu, prin interesul unor lepre din școli și inspectorate școlare! Poate se simte musiu pesedistul Someșan, de la Târgu-Mureș, să vă spună cum mama dracului se organizează în școlile mureșene concursuri în afara cadrului legal?! Să mai menționăm că fostul șef pedelist al inspectoratului a prins pomana porcului pedelist de la primărie, prin care profesorii mureșeni au primit mită 5 miliarde de lei exact în campania porcului de la primărie pentru președintele său, Băsescu, cu tichete dedicate ilegal pe hipermarketul Real, fericit de porcul jegos de la primărie cu dedicație, fără ca organele statului să aib curaj să dea de pământ cu mafioții PDL Mureș?!
P.S. Someșan propune profesorilor de religie să meargă la slujbe cu elevii și în pelerinaje. Verifică cineva dacă neterminatul cu firmă de transport de la PDL Mureș nu are vreo afacere cu șeful de la PSD  Mureș, pentru decontarea a ceva zeci de mii de euro pe porcul întreținut mereu din bani publici al lui Florea?!

Lista concursurilor naţionale şcolare organizate în anul şcolar 2013-2014, fără finanţarea Ministerului Educaţiei Naţionale, este disponibilă aici: http://edu.ro/index.php/articles/20908. În documentul pe care vi-l supunem atenţiei se regăsesc doar concursurile aprobate de minister. Dacă există şi alte competiţii organizate în şcoli, acestea se desfăşoară în afara acestui cadru legal stabilit de minister, iar responsabilitatea la toate nivelurile aparţine tuturor organizatorilor implicaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.