marți, 25 martie 2014

Retardații zic Târgu-Mureș „Târgu-Mureş – Oraş al armoniei, nu al conflictelor!” . Mai încercați, borfași etnici și portocalii!



Retardații zic Târgu-Mureș „Târgu-Mureş – Oraş al armoniei, nu al conflictelor!” . Mai încercați, borfași etnici și portocalii!
Niște bandiți jegoși ai PDL Mureș au inventat o sintagmă: Târgu-Mureș – oraș al armoniei, nu al conflictelor! Desigur, faptele îi contrazic pe borfașii etnici:
1.     Dedicațiile etnice, pe firme pe potlogari români, ca nu cumva să câștige maghiarul ceva în afară de îngrijire spații verzi sau pază. În rest, banditul PDL dedică la banditul PDL sau pe scursurile de români din camarilă. Oraș al armoniei, nu al conflictelor!
2.     Izbucnirile isterice ale lui Florea, care se dă mare român: amendă de 8000 de lei pentru neinscripționarea în limba maghiară a școlilor, amendă de 4000 de lei pentru atacuri rasiale la adresa rromilor, amendă pentru bandiți PDL Mureș pentru lipsă anunț limba maghiară la radioul pirat de la Week-end! Armonie, tată
3.     Folosirea siteului pe bani publici în campania banditului PDL Mureș,cu vandalii imaginari de care ne scapă potlogarul PDL! Campanie pusă de Florea pe specimenul Bretfeleanus, pentru că e fost ofițer SRI și știe ce vorbește cu vandalii lui imaginari!
4.     Folosirea siteului pe bani publici tîrgumures.ro pentru atacurile rasiale la adresa rromilor(Țiganii cu cuib stârpit de poliția locală). Bretfelean s-a apărat spunând că proștii din biroul de presă, adică rudele aduse de borfașii PDL, au scris atacul rasist, iar Florea a dat-o pe glume de golan rasist; cuib e un cuvânt care are sinonime faine, ca adăpost, sălaș.
5.     Festivaluri inventate de borfașul PDL Mureș pentru a nu da avizele care se aplică obligatoriu în lipsa răspunsului pentru Vâltoarea maghiarilor, isteria trepădușilor din SRI și a gunoiului cu cazier din PDL Mureș la episodul etichete bilingve.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.