joi, 20 martie 2014

Banditul PDL Mureș își promovează întreținutul Maior pe banii publici. Leprele astea nu au pic de rușine? Dați-le peste bot hoților și politrucilor idioți din primăria Târgu-Mureș!



Banditul PDL Mureș își promovează întreținutul Maior pe banii publici. Leprele astea nu au pic de rușine? Dați-le peste bot hoților și politrucilor idioți din primăria Târgu-Mureș!
Niște nespălați scriu gunoaie pe siteul pe bani publici, copiate de la alte gunoaie agramate. Toate pentru proslăvirea lui Maior, semn că porcii lui Florea au campanie de albire a pătatului și de schimbarea imaginii întreținutului pe PF a porcului mare portocaliu! Târgumureșeni, mai acceptați ca bandiții de români aleși etnic să vă facă praf până și siteul pe bani publici pentru campania lepădăturilor PDL? Site pe care porcul mare portocaliu era  factor de liniștire a populației la atacul imaginat de lepra sereistă, în campania hoțului, nebăgată în seamă de DNA-ul lui Curcă și de sereiștii cu articole în plic pentru ziare și cu pseudonimele cunoscute.
P.S. Căutați acțiunile de lobby ale retardatului și deciziile prin care pungașul lui Florea a fost declarat ilegal.

Se marchează drumurile oraşului !
Joi, 20 Martie 2014 16:09 | Imprimare | Email



Marime text:

În aceste zile, aşa cum au remarcat atât pietonii cât şi conducătorii auto, mai multe echipe de muncitori au demarat acţiunea de marcare a străzilor din oraş. Legat de acest subiect, Claudiu Maior ne-a declarat:

 " Marţi, miercuri şi joi s-a început marcarea longitudinală a principalelor bulevarde şi străzi ale municipiului Tîrgu-Mureş. Astfel s-au efectuat marcaje pe Str. 22 Dec 1989 - aproximativ 8272 metri liniari,  Str. Gh Marinescu - aproximativ 9900 ml, Str. Gh Doja - aproximativ 9000 ml. Aici trebuie să înţelegeţi că pe un segment de carosabil se marchează patru lini - două centrale şi două de delimitare a benzilor de circulaţie. În zilele următoare, se vor linia longitudinal următoarele străzi şi bulevarde: B-dul 1 Dec 1918, B-dul Pandurilor, Str. Libertăţii, Str. Călăraşilor, Str. Cutezanţei, Str. Livezeni. Totodată în ultimele zile s-au revopsit 10 treceri de pietoni, după cum urmează: Str. Gh Marinescu - 3 buc, Str. Transilvania (Scoala Nr. 18) - 1 buc, B-dul Pandurilor - 4 buc, Str. Călăraşilor - 2 buc. Şi în acest caz continuăm lucrările, urmând să revopsim trecerile de pietoni de pe străzile: Gh Doja, 22 Dec 1989, Mihai Viteazu, Cutezanţei, Livezeni, Libertăţii. Aceste lucrări de revopsire-marcare sunt foarte necesare pentru siguranţa circulaţiei. Conducătorii auto sunt ghidaţi prin aceste marcaje pentru a se încadra corect pe benzile de circulaţie prevăzute de lege iar pietonii, la trecerile amenajate traversează în siguran

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.