vineri, 1 noiembrie 2013

Bandiții PDL Mureș nu pun încă mâna pe patinoar, deși îl ocheau pentru afacerile cu trepădușii de partid care construiesc de zor prin afacerile nășite de șeful PDL Mureș!

Bandiții PDL Mureș nu pun încă mâna pe patinoar, deși îl ocheau pentru afacerile cu trepădușii de partid care construiesc de zor prin afacerile nășite de șeful PDL Mureș!
Zi de zi, prin semnătura lui Alex Toth, arată că patinoarul pe care îl vroiau bandiții PDL Mureș nu ajunge la primărie! Dacă așa ceva se întâmpla, abonații la afaceri exclusive prin primăria lui Florea, subordonații de partid Borșan, Poruțiu, camarila Cătană, Bența, Maior, Valpet, Astor, Dafcochim, Redatronic și alte specimene de nivel ar fi avut motiv să umfle ceva milioane de euro pe dedicațiile găinarului de partid! După modelul Week-end, la care, însă, porcii lui Florea au pierdut procesul de un milion de euro cu Moga, proces aflat în stadiul de contestație a executării silite, prin borfașii etnici din primărie. În caz că ați uitat, porcii lui Florea și-au dovedit interesul și pentru un ștrand în momentul în care lichelele din biroul de presă al primăriei și din poliția locală  atacau etnic rromii (țiganii cu cuibul stârpit de poliția  locală), fără ca CNCD care i-a dat amendă de 4000 de eli lui Florea pentru atac rasist șa adresa rromilor, să intervină! Și aici, bandiții visau să umfle milioane de euro pe gunoaiele de subordonați și pe camarila jegoasă și etnică.  Pentru 7 milioane de euro ce nu fac porcii PDL Mureș?! Tovarăși pe care îi găsim dând o parte din bani la afacerile primăriei Târgu-Mureș pe motiv de sponsorizare concert Iglesias! Dacă tot erau bani făcuți cadou, de ce să nu dea camarila lui Florea o parte din bani înapoi?! Cum s-ar chema asta: mită, drept, cotă parte, taxă de protecție în limbajul juridic?!
Poliţia Locală a stârpit cuibul de ţigani de la Ştrandul 1 Mai

Echipele de intervenţie ale Poliţiei Locale a municipiului Tîrgu-Mureş, au intervenit în dimineaţa zilei de miercuri, 8 august 2012, în zona Aleea Carpaţi, ştrandul 1 Mai, pentru evacuarea a 6 persoane, care şi-au făcut ilegal cuibul pe teritoriul municipiului, având în buletin alte adrese de domiciliu.

Acţiunea din această dimineaţă a fost demarată, potrivit lui Valentin Bretfelelan, dir. executiv al Poliţiei Locale, ca urmare a numeroaselor sesizări venite din partea locatarilor din zona Aleea Carpaţi. Conform acestora, în fiecare vară, ţigani din comunele din judeţ îşi găsesc la ştrandul 1 Mai adăpost, cauzând probleme ca urmare a consumului de alcool şi a zgomotului.

Deşi ar fi dorit încă de ani buni să administreze fostul Ştrand 1 Mai şi să-l transforme într-un loc de petrecere a timpului liber, Primăria Tîrgu-Mureş, nu poate face nimic. Şi asta deoarece, în ciuda faptului că există un proiect de hotârăre de preluare a acestui obiectiv de către municipalitate, acest lucru nu este posibil deoarece Ministerul Educaţiei, care este proprietarul de drept, l-a scos la licitaţie. Planurile de reabilitare datează din 2008, prin intermediul Programului “Bazine de înot”, realizat prin Compania Naţională de Investiţii. Investiţia pentru realizarea unui bazin olimpic acoperit şi al unuia didactic era estimată la acea vreme la 7 milioane de euro, iar municipalitatea ar fi avut o contribuţie de 30%.

Citeste mai mult: Bandiții din Primăria Târgu-Mureș anunță că s-a stârpit… cuibul de țigani! Găinarii care au inventat vandalii în campania electorală a lui Florea, atenție SRI și DNA Mureș, promovează rasismul!



Ministrul Tineretului şi Sportului din România, Nicolae Bănicioiu, a declarat, în exclusivitate pentru cotidianul „Zi de Zi”, că instituţia pe care o conduce nu intenţionează să cedeze autorităţilor locale patinoarul artificial acoperit din Parcul Municipal din Târgu-Mureş. În luna septembrie 2013, Primăria Târgu-Mureş a trimis o solicitare scrisă Ministerului Tineretului şi Sportului, prin care se solicita cedarea obiectivului către autorităţile din „oraşul trandafirilor”. Potrivit ministrului Nicolae Bănicioiu, patinoarul artificial acoperit din Parcul Municipal din Târgu-Mureş a „înghiţit” până în prezent 31,13 milioane lei, la care se adaugă suma de 350.000 lei, bani alocaţi în acest an de Ministerul Tineretului şi Sporturilor, pentru finalizarea lucrărilor.

Reporter: Care este în prezent situaţia juridică a terenului pe care a fost construit patinoarul?

Nicolae Bănicioiu: Terenul situat în Târgu-Mureş, Parcul Sportiv Municipal nr. 4, înscris în Cartea Funciară 129302 Târgu-Mureş, număr cadastral 129302 pe care este construit patinoarul acoperit din Târgu-Mureş se află în proprietatea Municipiului Târgu-Mureş şi a fost dat spre administrare Clubului Sportiv „Mureşul” Târgu-Mureş, prin Hotărârea Consiliului Local Municipal Târgu-Mureş cu numărul 244 din data de 25 iulie 2013.

Rep.: Ce sumă de bani s-a investit până în prezent pentru realizarea patinoarului?

N.B.: Suma totală alocată obiectivului „Patinoar artificial acoperit” al CS Mureşul este 31.130.786 lei, investiţia fiind începută în anul 2007. Din bugetul Ministerului Tineretului şi Sportului s-a alocat anul acesta suma de 350.000 lei, sumă necesară pentru finalizarea construcţiei.

Rep.: Care sunt motivele pentru care investiţia nu a fost finalizată şi dată în folosinţă?

N.B.: Finalizarea celui mai modern patinoar acoperit din România reprezintă o prioritate. Introducerea acestui obiectiv în circuitul sportiv naţional şi internaţional va impulsiona dezvoltarea sportului şi va genera efecte pozitive atât pe plan local cât şi pe plan naţional.

Rep.: Care este poziţia dumneavoastră vis a vis de solicitarea autorităţilor locale de a prelua şi administra patinoarul respectiv?

N.B.: În acest moment, patinoarul acoperit din Târgu-Mureş face parte din infrastructura sportivă de interes naţional şi nu se are în vedere cedarea acestui obiectiv către autorităţile locale ale municipiului Târgu-Mureş.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.