luni, 25 noiembrie 2013

Izorep face bazin cu mai puțin decât banii făcuți cadou de borfașul PDL Mureș gășcarului PDL Mureș, pe motiv de fotbal pe familion. Cam cu cât pierd bandiții din primărie și din procesele cu Moga și MTS Company!

Izorep face bazin cu mai puțin decât banii făcuți cadou de borfașul PDL Mureș gășcarului PDL Mureș, pe motiv de fotbal pe familion. Cam cu cât pierd bandiții din  primărie și din procesele cu Moga și MTS Company!

Izorep, o firmă cunoscută și ea ca abonată la banul public, lucrează de data acesta la un ștrand care va costa 1, 55 milioane de euro, adică mai puțin decât pomana porcului portocaliu din primărie pe gășcarul lui adus ilegal în primărie. Maior, omenit de găinarul lui de partid și de prostovanii din consiliul local care votează, de frică față de mafia PDL Mureș, din convingere românească sau după interesele personale pentru alte afaceri la care au nevoie de autorizații, terenuri, parcări.
Cel mai mare ştrand cu apă sărată din Transilvania, cu o suprafaţă de aproximativ 5.600 de metri pătraţi, se construieşte la Praid, investiţia de 1,55 milioane de euro, realizată din fondurile salinei din staţiune, urmând să fie predată la cheie la sfârşitul lunii aprilie 2014.





Ştrandul cu apă sărată din Praid, investiţie de 1,55 milioane euro, va fi funcţional în aprilie 2014 (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)



Studiul de fezabilitate al proiectului privind construirea ştrandului din staţiunea Praid, judeţul Harghita, a fost aprobat în 2012, iar anul acesta, în aprilie, au început lucrările în valoare de 1,55 milioane de euro, realizate din fondurile proprii ale Salinei Praid.



“Este cea mai mare investiţie la niveul societăţii şi chiar la nivelul ministerului. La sfârşitul anului va fi realizată în proporţie de 80 la sută şi termenul de predare la cheie a ştrandului este 30 aprilie 2014. După previziunile mele, se şi realizează până atunci”, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, directorul Salinei Praid, Seprodi Zoltan.



Reprezentantul constructorului, Ioan Petrea de la compania Izorep Târgu Mureş, a afirmat că la ştrandul din Praid se lucrează cu program prelungit, cu aproximativ 50 de muncitori şi că lucrarea este “destul de pretenţioasă” din cauza “agresivităţii” sării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.