sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Unde sunt autorizațiile de la gășcarii PDL Mureș pentru mitingul pentru afacerile porcului pedelist?Unde sunt autorizațiile de la gășcarii PDL Mureș pentru mitingul pentru afacerile porcului pedelist?
Bandiții din PDL Mureș cu intere pe porcii din PDL Mureș au inventat mitingul pentru patinoar! Cum unii de la UDMR nu sunt de acord cu dedicațiile leprei PDL Mureș, se adună copiii în treningurile din bani publici, se convoacă antrenorii pupincuriști ai zdrențelor din PDL Mureș și se încearcă șantajul: udemeriștii nu vor patinoar! Pentru leprele lui Florea, unde sunt autorizațiile pentru miting și din ce bani au făcut leprele bannere, afișe?! Să ghicim, de la abonata Reclame Mureș sau pe abonata Oracler Advertising sau pe magazinul FCM cu autocolante de campanie pentru porcul PDL?! Și cum își permit bandiții lui Florea să politizeze sportul, din dorința de a pune mâna pe patinoarul pentru care porcii lui Florea au încercat și șmecheria cu aducerea echipei Steaua București?! Bandiții PDL Mureș nu au nevoie de autorizații de la gunoaiele de partid și adună copiii pentru a șantaja consilierii locali și UDMR? Pe când aduceți și vandalii imaginari, lepre ale lui Florea, pe sereiști ratați și pupincuriști din poliția stupidă și locală controlată de hoțomanul de partid?
P.S. Leprele lui Florea dădeau amendă pentru miting împotriva gunoiului PDL, în ianuarie anul trecut, precum și unei maghiare care a îndrăznit să pună etichete bilingve în piața  din 22 decembrie 1989! Pentru porcii ăștia nu există nevoia de autorizație și orice borfaș din PDL Mureș poate să își scoată în stradă lepădăturile de subordonați și de întreținuți pe banii publici? Poate părinții copiilor scoși de porcul pedelist la miting de partid vor lua măsuri împotriva borfașului care peste câteva zile îi va chema din nou pe copii să îl sorcovească și să facă praf, pe vreun magazin FCM dedicat, ca anul trecut, sute de mii de lei din banii publici, cadou pentru colindătorii porcului pedelist, sub nasul popilor care acceptă ca borfașul să fie colindat în disprețul colindului normal, apolitic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu