joi, 14 noiembrie 2013

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș cu amenzi clamează că ei împăduresc Țara Română, dar sunt prinși tăind copaci fără autorizație și își trimit și pungașii de la PDL Mureș să ceară asociațiilor de proprietari să cerșească parcări ecologice pe locul unde cresc acum copaci și gardul viu. Eterna nesimțire a leprelor PDL Mureș și a pupincuriștilor care plasează abonamente la FCM, merg la revelionane și joacă fotbal cu Clau-Gol!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș cu amenzi clamează că ei împăduresc Țara Română, dar sunt prinși tăind copaci fără autorizație și își trimit  și pungașii de la PDL Mureș să ceară asociațiilor de proprietari să cerșească parcări ecologice pe locul unde cresc acum copaci și gardul viu. Eterna nesimțire a leprelor PDL Mureș și a pupincuriștilor care plasează abonamente la FCM, merg la revelionane și joacă fotbal cu Clau-Gol!

Pentru episodul cu parcări pentru pungașul PDL Mureș, găinarii din primărie și-au trimis deja păcăliciul ilegal și nesimțit pe strada George Coșbuc. Desigur, porcii PDL Mureș vor parcările pe spațiul verde pentru a le deconta pe abonații Senin și pe Energoplusul lui Borșan. Pentru că porcii PDL Mureș nu știu decât afaceri pe subordonați și gășcari! Și, ce surpriză, bandiții PDL din primărie nu au nici autorizații, pentru că leprelor nu le trebuie așa ceva, ei crezând că orașul e coviltir de căruță proprie!


Şeful Gărzii de Mediu Mureş, Ovidiu Condurache, a anunţat azi că instituţia pe care o conduce a amendat Primăria Târgu-Mureş cu 10.000 de lei întrucât ar fi schimbat destinaţia unui spaţiu verde situat pe strada Mihai Viteazu, tăind opt arbori pentru a face o bandă de circulaţie suplimentară, fără a avea documentaţie de urbanism. “Am dictat o amendă de 10.000 de lei, nu neapărat pentru tăieri, ci pentru că pentru noul aliniament de pe strada Mihai Viteazu, unde s-a creat o nouă bandă de circulaţie, prin tăierea a opt copaci, trebuia o documentaţie de urbanism legal întocmită. Am dat amenda respectivă pentru că s-a schimbat destinaţia de spaţiu verde fără să existe documentaţie de urbanism”, a declarat, pentru Agerpres, Ovidiu Condurache. Amenda a fost contestată de primarul Dorin Florea, care a anunţat că nu va plăti cei 10.000 de lei. “Eu, ca bun gospodar, am lărgit strada, dar faptul că am făcut o nouă bandă nu e treaba Gărzii de Mediu. Documentaţia de urbanism era în curs de elaborare”, a subliniat Dorin Florea, pentru Agerpres.
Sursa: zi de zi.ro



Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, Dr. Dorin Florea, a transmis către Asociaţia Municipiilor din România şi Asociaţia Oraşelor din România, o recomandare, promovată şi pe pagina de Facebook - “Împădurim Ţara Română”. Ideea constă în adoptarea unei măsuri de către toate primăriile din ţară ca pentru fiecare nou cuplu căsătorit şi pentru fiecare nou născut să fie plantat un pom, cu recomandarea şi sprijinul Primăriei. “ O astfel de cutumă, ce poate fi transformată in Lege mai târziu, va schimba mentalitatea ecologistă a unei ţări întregi, pentru generaţiile ce vin. Astfel, peste zece ani vom avea o generaţie de copii care vor fi legaţi sufleteşte de un eveniment, când părinţii  lor au plantat un pom în cinstea venirii lor pe lume.” Conform acestei iniţiative, primăriile pot elibera odată cu certificatul de căsătorie şi/sau certificatul de naştere un cupon care invită la plantarea individuală a unui pom şi în baza căruia posesorii pot ridica gratuit un puiet de la Administraţia Domeniului Public. Puietul poate fi plantat unde doresc posesorii sau aceştia pot cere recomandarea Administraţiei. La numai câteva ore de la lansarea pe Facebook a ideii, aceasta a primit sute de aprecieri şi a fost distribuită de sute de cititori.
Detalii despre această iniţiativă şi despre campania demarată găsiţi pe https://www.facebook.com/impadurimtara  - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/bravo-tirgu-mures.html#sthash.LisavZZR.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.