duminică, 10 noiembrie 2013

Peste 3000 de postări!



Peste 3000 de postări!
Blogul florentindeac.weblog.ro a trecut pe neobservate de borna 3000. Chiar cu o mică întârziere de la data oficială, rememorez rapid ce ați putut citi aici în exclusivitate și în urma unor anchete jurnalistice proprii și pe baza răspunsurilor de la instituțiile statului.
1)    Afaceri dedicate pe partid, de la gășcarul care le înflorea pentru Maior, Borșan, Poruțiu, afacerile dedicate pe Țerbea, Bența, Cătană și alții de același nivel uman spectaculos, a se citi prietenarii banditului portocaliu.
2)    Afacerile cu FCM-ul inventat de bandiții lui Florea în campania hoțului de partid, cu loc de divizie de la primarul PDL de Sânnicolau Mare, cum recunoștea Maior, beneficiar al pomenii porcului portocaliu prin banii dedicați direct sau pe cadouri gen instalație de nocturnă de 200.000 de euro din banii proștilor de târgumureșeni. Afacerile cu FCM care nu avea voie să joace în prima divizie, dar pentru care s-a inventat continuarea secției de fotbal pe vremea când bandiții din LPF și FRF mâncau la banditul Țerbea, la hotel.
3)    Afacerile cu presa care nu merge la licitații, de frica mafiei din primărie! Banii ajung, de 5-6 ani, astfel, la unii ca Zereș, Cătană, Suciu, iar Cătană se și laudă telefonic, aviz SRI, că merge cu presa controlată la notar, pentru ca proștii să se asigure că primesc pomenile pentru care nu au voie să meargă la licitația la care merge doar intermediarul porcului portocaliu.
4)    Afacerile cu Monitorul primăriei, scos de angajații primăriei și decontat pe Info Statistics, afacerile cu casetele pe bani publici ale primăriei date de bandiții lui Florea gășcarului de la Știi TV și Info Statistics pentru ca porcii să își păstreze 3 luni licența de la CNA!
5)    Angajările de rude ale găinarilor din primărie, de rude ale celor care au anchetat primărie, banii dați pe lucrări celor care au chemat DNA la primărie, pe afaceri de genul Suciu, Pașcan, Lăurean, angajarea altor rude din presă ale găinarilor din primărie.
6)    Afacerile presei din Târgu-Mureș cu încălcarea legislației care prevede sindicat, salarii, vechime și fidelitate. Orice patron de presă din Târgu-Mureș încalcă CCM unic pe ramură, dar doar 3 jurnaliști și-au dat patronii în judecată și au câștigat procese. În ce mă privește, banii mei câștigați din procese au fost peste 6000 de euro net, iar conform legislației Cuvântul liber trebuia să plătească încă aproximativ 4000 de euro la stat, în contul impozitelor mele, ale angajatorului.
7)    Afacerile cu bani publici în campania porcului portocaliu. Aici ați citit despre miile de euro dați de primăria lui Florea subordonatului de partid Mircea Munteanu, pentru ceea ce bandiții din primărie au numit sondaje de opinie, despre sutele de mii de euro în an de campanie electorală pe firme cu două televiziuni controlate de bandiții PDL Mureș, afacerea autocolante. Prostovanii lui Florea au anunțat 1900 de euro 3000 de autocolante înainte de campania electorală și au folosit autocolantele anunțând atacul imaginar al vandalilor,  anunțat de PDL Mureș și asumat de Florea în contul lui Bretfelean (e fost ofițer SRI, știe ce vorbește). Afacerea este pe magazin FCM, nu pe Oracler Advertising, cum au mințit rahații din primărie cu vocalize în campania banditului din 2008 pe cei din Parchet!
8)    Afacerea sereist și securist dat afară din SRI, dar ținut de gășcarii lui Florea aproape și făcut ba prefect, ba șef al poliției locale!
 Pentru meritele în campania porcului portocaliu, punând autocolante la ordinul porcului de partid, Bretfelean a fost recompensat cu prezența în declarația folclorică a primăriei Târgu-Mureș în Grecia!
9)    Afacerea securiști ratați pentru campania lui Florea. Atunci când bandiții au recunoscut că e povestea imaginară a lui Bretfelean (e fost sereist, știe ce vorbește), cei de la SRI nu au ieșit în față pentru a arăta că un dat afară din SRI Maramureș nu știe mai multe ca un ofițer activ. Dar pe cei de la SRI Mureș îi citiți, oricum, cu pseudonime, în ziare naționaliste și în presa porcilor PDL Mureș, iar dacă aveți curiozitatea verificați care sunt jurnaliștii care au fost angajați via SRI, pentru că e posibil să fie mai mulți de unul!
10)                    Atacurile etnice ale bandiților din biroul de presă al primăriei și de la poliția locală, cu țiganii cu cuibul stârpit, cu menționarea etniei ș.a.m.d., de care CNCD s-a cam spălat pe mâini, dar i-a dat 4.000 de lei amendă lui Florea pentru discriminare la adresa rromilor! Șeful face ce fac porcii subordonați, de ce vă mirați?!
11)                    Afacerile bandiților din primărie cu indicatoarele. Bandiții au montat zeci de mii de indicatoare doar pentru a deconta firmei Kiss Unicum… mălaiul. La fel, porcii din primărie decontează cu seninătate câte 800 de euro pentru  firma Senin, pentru fiecare mașină parcată sub copertină. La 30 de mașini parcate sub 4 pari bandiții lui Florea fac cadou 24.000 de euro!
12)                    Afacerile bandiților cu Energomur și cu vânzarea centralelor termice de cartier și asumarea unui credit de 6 milioane de euro pentru 2000 de centrale cadou de la porcul de partid pentru Lasprom. Porcii lui Florea au mai dat 40.000 de euro din banii publici pentru dărâmarea unei centrale și urmează ca leprele de partid să dărâme și pentru gășcarul Borșan, tot din banii publici și probabil tot fără replică din partea celor de la DNA și Curtea de conturi, care acceptă ca porcii de partid să se ajute mereu între ei din banii publici, doar pe motiv că sunt români.
13)                    Afacerile liberale pe primării liberale ale familionului Dobre. Cu soțul șef al liberalilor doamna face contracte cu 4 primării conduse exact de liberali. Pură coincidență, 4 din 4, putea fi mai rău, 10 din 10, ar spune…băsiștii!
Deocamdată, atât!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.