luni, 25 noiembrie 2013

Florea plânge după patinoarul care nu mai ajunge la bandiții din PDL Mureș! Plâns pe siteul pe bani publici! Măcar bandiții nu au mai folosit scrisori deschise în plic închis și autocolante cu vandali imaginari pentru a ataca maghiarii, ca în campanie electorală, afaceri de găsit pe licitatiapublica.ro!Florea plânge după patinoarul care nu mai ajunge la bandiții din PDL Mureș! Plâns pe siteul pe bani publici! Măcar bandiții nu au mai folosit scrisori deschise în plic închis și autocolante cu vandali imaginari pentru a ataca maghiarii, ca în campanie electorală, afaceri de găsit  pe licitatiapublica.ro!

Nesimțirea borfașilor PDL Mureș este proporțională cu interesul pentru afaceri etnice, pe firme eminamente PDL! Când bandiții PDL Mureș nu pun mâna pe ceva de reparat pe firmele leprelor PDL Mureș și camarila etnică idioată și pupincuristă (care simte nevoia să sponsorizeze și concertele de intrese ale jegului pedelist!) sau când porcii PDL Mureș sunt în campanie electorală jegoasă, se scot elevii cu pancarte, sportivii cu treninguri din banii târgumureșenilor pe firma abonată la porcul PDL Mureș, se inventează atacuri etnice, se resuscitează din beție sereiștii ratați sau activi, se tipăresc autocolante lipite de funcționarii publici care nu au voie să facă campanie nici măcar pentru pungașul de român, se dă mită electorală profesorilor (prin magazin Real, tichete de 100.000 de euro în campania pentru Băsescu) și se cumpără locuri de divizie a doua de la primar PDL de Sânnicolau Mare, pe banii public dați de porcul de partid porcului de partid. Așadar, Florea plânge după milioanele de euro cu care mai munceau unii ca Bența, Poruțiu, Cătană, Maior, Valpet, Astor, Borșan și alții care trăiesc din afacerile dedicate ale porcilor din primărie și din PDL Mureș. Pentru că firmele private nu fac afaceri cu gășcarii de partid cu dedicații, dar asta e altă poveste în orașul în care porcul pedelist a cumpărat balon de 200.000 de euro de la asociația înființată cu 30 de zile înainte de marea afacere, mai pe înțelesul românului care îi votează pe porcii etnici:  afacerea balon bazin pe Asociația Protecting People!
Domnilor deputaţi Kelemen Hunor şi Borbely Laszlo,
Luni, 25 Noiembrie 2013 14:26 | Imprimare | EmailMarime text:

Vă scriu cu mâhnire, uimit de recentul dumneavoastră demers, ce întrece orice limite şi se situează dincolo de orice logică şi putere de înţelegere.

Este un fapt fără precedent în istoria postdecembristă a administraţiei publice şi cea mai mare umilinţă la care este supus Tîrgu Mureşul, prin modul discreţionar în care – mânaţi de interese electorale - aţi înţeles să dictaţi descentralizarea din sediul de partid, în dauna românilor şi maghiarilor din oraş.

Aţi reuşit trista performanţă ca Tîrgu Mureşul să fie singurul oraş din ţară, care nu îşi reprimeşte bazele sportive. Vă prefaceţi că nu vedeţi ceea ce vede un oraş întreg, şi anume, felul în care am pus la punct obiectivele sportive redate municipiului.

Domnilor deputaţi, vă întreb în mod direct şi fără ocoliş: ce aveţi cu Tîrgu Mureşul pe care, de altfel, nu-l reprezentaţi în Parlamentul României, dar nu pierdeţi nicio ocazie de a-l discredita, opunându-vă, sistematic proiectelor sale majore şi viziunilor menite a-l propulsa pe calea dezvoltării durabile?

Sunt atitudini abuzive pe care le perpetuaţi de peste un deceniu: aşa aţi procedat şi în cazul Aeroportului (adus în pragul falimentului), al preconizatului spital regional, al zonei metropolitane, centrului de cercetare, drumurilor de legătură şi exemplele ar putea continua.

Toate aceste proiecte au fost dezbătute şi aprobate prin Hotărâri ale Consiliului local şi promovate de executiv, în urma consultării cetăţenilor oraşului, agreate şi susţinute de târgumureşeni.

Vă întreb, retoric, desigur: dumneavoastră cu cine v-aţi consultat şi ce motive v-au determinat să vă opuneţi constant realizării lor?

Am depăşit orice resentimente şi am adus la cunoştinţa liderilor politici (inclusiv a dlui Marko Bela) proiectele oraşului (Aeroportul, drumurile ocolitoare, reabilitarea râului Mureş etc.), în perioade când realizarea lor a depins de acordul dumneavoastră, din ministere pe care le-aţi condus. Mărturie stau afirmaţiile multor miniştri care au declarat, la Tîrgu Mureş, că, în mod repetat, v-aţi opus revendicărilor patrimoniale şi proiectelor oraşului, blocându-le sistematic.

Pe de altă parte, sunteţi extrem de vocali în a pretinde autonomie şi descentralizare, chemaţi populaţia la referendumuri imaginare, clamaţi titlul de capitală regională, dar nu faceţi decât să alimentaţi ura, dezbinarea, zona conflictuală. Vă întreb: cine şi ce motive ar avea să dorească o astfel de capitală, îmbâcsită de răutate şi discordie abil întreţinută, fără soluţii şi fără viziune, condamnând oraşul la marginalizare şi involuţie.

Obligat, legal şi moral, să apăr interesele românilor şi maghiarilor din oraş, vă invit să reflectaţi şi să conştientizaţi răul imens pe care îl faceţi comunităţii târgumureşene şi imaginea pe care o oferiţi, inclusiv instituţiilor europene, prin atitudinea dumneavoastră incalificabilă şi intolerabilă.Dr. Dorin Florea,

Primarul Municipiului Tîrgu Mureş

P.S. Vă ofer drept cadou, în ediţie bilingvă, cel mai recent ghid al oraşului, aprobat de legislativul local - o perspectivă realistă şi elocventă în ceea ce înseamnă viziunea asupra unui Tîrgu Mureş – ca oraş puternic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu