miercuri, 27 noiembrie 2013

Inspectoratul pedelistului Someșan face strigare pentru cărat elevii la simpozion!Inspectoratul pedelistului Someșan face strigare pentru cărat elevii din județ la un banal simpozion!
Cum Someșan a avut o problemă cu bardul Păunescu, după un spectacol în care bardul nu a identificat elevii la spectacol și l-a atacat pe Someșan și pe nevastă-sa, după care elevii au fost prezenți în sală cu panouri cu numărul fiecărei școli, ca să se vadă că s-a înțeles mesajul, simpozionul istoric moare de ciudă dacă nu are câte 5-7 elevi din clasele VIII-XIII, însoțiți de profesorii de istorie! Desigur, nu e ordin, e… invitație, așa cum se scrie pe siteul Inspectoratului Școlar Județean, iar pentru cei care au uitat implicarea politicului în școală acum 4 ani bandiții PDL Mureș dădeau mită electorală de la primărie pe magazin Real pentru profesorii invitați să își ia mita de la porcul de partid care trebuia să adune voturi pentru președintele Băsescu! Și ce să vezi, profesorii erau invitați să ia banii făcuți praf de banditul de la primărie și bugetul local s-a ușurat cu 100.000 de euro de pe urma mitei de partid date și ilegal, pe firmă dedicată, adică hipermarketul Real!
P.S. De verificat dacă fiul lui Someșan mai are afaceri pe școlile controlate de primărie sau alea erau doar până când taică-su a fost iar instalat de pesediști la butoane? Fiu de pesedist cu afaceri la banditul de pedelist, frumoasă imagine a intereselor trans-partinice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu