luni, 18 noiembrie 2013

Ioan Cucuiet o comite iarăși. A ajuns să comande taierea… țevilor blocului. Iar la comanda vreunui borfaș de-al lui din PDL Mureș și Primăria Târgu-Mureș?!



Ioan Cucuiet o comite iarăși. A ajuns să comande taierea… țevilor blocului. Iar la comanda vreunui borfaș de-al lui din PDL Mureș și Primăria Târgu-Mureș?!
Fostul tractorist Cucuiet, alintat Nelu de gășcari, a ajuns din nou mare șmecher, el ajungând să taie țevile din pivnița blocului de pe Coșbuc 6! Individul nu a prezentat vreo autorizație sau să ceară acordul locatarilor care sunt și proprietari, dar asta ar fi ultima problemă a individului care are țarc pe domeniul public fără autorizații din partea primăriei și dovada impozitului, după cum au recunoscut borfașii din primărie care au scris doar că are flori frumoase la solicitarea de intrare în legalitate a pupincuriștilor PDL Mureș, are curtea centralei la discreție, nu plătește o persoană la consum pe motiv că e șmecher ținut de vreun alt borfaș al lui Florea și se ocupă de rahaturi la comanda borfașilor lui din PDL Mureș și Primăria Târgu-Mureș!
Acum vreo 3 ani se chema poliția pentru că tractoristul tăia copaci și gardul verde la rugămintea lui Claudiu (desigur vreun bandit de partid pentru care individul plasa și cele 10 abonamente FCM cu care se lăuda că le-a primit pentru plasare), acum gășcarul porcului pedelist taie… țevi.
Pentru fraierii care acceptă ca tractoristul să îi conducă:
1.     Unde sunt dovezile că individul are autorizații pentru țarcul de 40 mp numit grădină?
2.     Unde sunt impozitele pentru țarcul moștenit, ca și nevasta, de la fostul locatar?
3.     Unde sunt dovezile că individul are pic de autorizație pentru ocuparea centralei termice, pentru construirea cotețelor de câini, pentru amenajarea de garaje din elemente combustibile sau porcii lui Florea nu știu de găinăriile în numele găinarilor cu propaganda?!
4.     Cine i-a murit ăstuia din familie, dacă se trece cu două persoane la consumuri, uitându-se, cu nerușinare, pe el?!
5.     Unde sunt chitanțele pentru afacerea cu fierul vechi, unde sunt chitanțele pentru zugrăvit? Nu de alta, dar nu am vrea să căutăm pe la poliția economică dacă se lucrează la negru, în numele fraierilor care îl acceptă pe fostul tractorist.
Deocamdată, atât!
P.S. Bandiții au încercat să taie țevile dimineața, dar cum locatarii s-au prins fostul tractorist a  trebuit să îi concedieze, pentru a-i aduce când a venit nevastă-sa acasă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.