duminică, 24 noiembrie 2013

Bandiții PDL Mureș sar ca arși pentru că UDMR le strică dedicațiile și afacerile porcești pe pedeliști! USL, atenție la interesele bandiților din PDL Mureș și la dedicațiile leprelor lui Florea

Bandiții PDL Mureș sar ca arși pentru că UDMR le strică dedicațiile și afacerile porcești pe pedeliști! USL, atenție la interesele bandiților din PDL Mureș și la dedicațiile leprelor lui Florea
Gășcarul lui Maior care i-a dedicat lui Maior 1,7 milioane din banii târgumureșenilor, pe criteriul jegos de partid - și încă 700.000 gășcarului Țerbea, care nu a mai apucat să se bucure de pomana porcilor de partid, crăpând sau sinucigându-se cu mare stil și elicopter, face gât! Alo, bandiții PDL Mureș, recunoașteți, dracului că vreți să furați bazele sportive pentru flămânzii  din partid, pentru că este sigur că acolo nu va pupa vreun ungur dedicații, ci doar abonații porcilor PDL Mureș, adică Maior, Bența, Poruțiu, Cătană, Valpet, Astor, Dafcochim și alții.  
Atenție: rasiștii din biroul de presă și poliția locală, s-au dat de gol și la Ștrandul 1 mai, acolo unde porcii scriau că e de șparlit 7 milioane de euro, dintre care 30 la sută, adică 2,1 milioane de euro din banii prostovanilor de târgumureșeni, în comunicatul cu atacul rasist la adresa rromilor, văzuți de bronzații din primărie ca fiind țiganii cu cuibul stârpit de poliția locală a sereistului ratat și expulzat Bretfelean. Așa cum bandiții PDL au afaceri la școli, la curățenie, la termopane, la reabilitare termică, la parcări, la containere subterane, porcii PDL Mureș ar fi pus mâna pe bani prentru firmele lor idioate care trăiesc doar din pomana porcilor portocalii! Permiteți, târgumureșeni, ca borfașii PDL să își facă afacerile și pe clădiri sportive?!
P.S. Bandiții PDL Mureș scriu că Florea și idioții controlați de intresesel porcilor din PDL Mureș s-a întâlnit la sediu, ceea ce e fals, pentru că inșii au fost aduși și au protestat, iar cluburile au fost rugate de banditul PDL mureș să sprijine (printre ele BC Mureș) afacerile porcului pedelist, fără autorizație de miting care e necesară doar celor din USL sau UDMR. Porcii PDL Mureș și cretinii controlați de hoții ăștia nu au nevoie de autorizații pentru miting și circ pe spațiul public! O consecință a votului ordinar, etnic, pentru banditul de român și pentru găinarii care s-au înconjurat și cu nulități din poliție și SRI, nu doar de lepădături  din alte partide.

Primarul municipiului, dr. Dorin Florea, s-a întâlnit,vineri, 22 noiembrie, la sediul Municipiului, cu reprezentanţii  cluburilor sportive şi ai organizaţiilor neguvernamentale  cu activitate culturală şi sportivă, obiectul discuţiilor constituindu-l situaţia creată la Tîrgu Mureş, prin modul de aplicare a  Legii descentralizării.
Întrevederea survine  în urma protestului formulat de cluburile sportive şi organizaţiile menţionate, document în cuprinsul căruia sportivii mureşeni îşi exprimă dezacordul faţă de amendamentul susţinut de deputaţii Borbely Laszlo şi Kelemen Hunor la Legea descentralizării, recent adoptată prin asumarea răspunderii de către Guvernul României. „ Am aflat cu stupoare că, la intervenţia nedemnă a celor doi parlamentari UDMR, unele baze sportive din oraş – patinoarul artificial, Sala polivalentă, Ştrandul 1 Mai etc.   nu mai revin municipalităţii, aşa cum ar fi normal şi cum era stipulat iniţial, în anexele la lege, ci rămân la Ministerul Tineretului şi Sportului. Ne exprimăm dezacordul faţă de aceste ilegalităţi prin care copiii din municipiul Tîrgu Mureş nu vor mai avea posibilitatea de a accesa bazele sportive în vederea practicării sportului de masă şi celui de performanţă şi vă adresăm rugămintea de a depune toate eforturile pentru a stopa aceste abuzuri care afectează grav şi pe termen lung mişcarea sportivă şi activitatea culturală din Tîrgu Mureş”, se arată în documentul citat.
Primarul Dorin Florea le-a răspuns protestatarilor manifestându-şi susţinerea şi solidaritatea în apărarea unei cauze comune – destinele sportului mureşean, informându-i că s-a adresat instituţiilor statului (Preşedinţie, Guvern, Parlament) precum şi celor europene, pentru a le semnala practicile abuzive şi modalităţile discreţionare de aplicare a legii la Tîrgu Mureş, în dauna nu numai a sportului şi a reprezentanţilor săi, ci şi a întregii comunităţi locale.
Biroul de presă al primăriei
- See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/primarul-dorin-florea-solidar-cu-sportivii-mureseni.html#sthash.9BCdFGl1.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.