miercuri, 27 noiembrie 2013

Bandiții PDL Mureș au primit 2500 de lei pentru atacuri la adresa udemeriștilor care nu le fac jocurile porcilor din PDL Mureș!




Bandiții PDL Mureș au primit 2500 de lei pentru atacuri la adresa udemeriștilor care nu le fac jocurile porcilor din PDL Mureș!
Așa cum am sesizat acum o săptămână, bandiții PDL Mureș fac orice pentru a pune mâna pe patinoare și ștranduri, motiv ca porcul portocaliu să deconteze milioanele de euro pe firmele abonaților cunoscuți: Maior, Cătană, Bența, Poruțiu, Borșan, Valpet, Astor, Dafcochim și mulți alți abonați la bandit, chiar și cu riscul plătirii amenzii. Poate verifica cineva porcii PDL Mureș și bani dedicați pe câteva firme care fac, întâmplător, bannere, sondaje pedeliste pentru porcul pedelist, autocolante de campanie pentru porcul PDL Mureș, afișe, toate pe interesul borfașului portocaliu și din banii publici.


Sesizare la Primăria Târgu Mureş şi Poliţia Locală din municipiu pentru amplasarea unui panou pe care stă scris „Oraş pedepsit de deputaţii Kelemen Hunor şi Borbély László”. Plângerea a fost făcută de deputatul UDMR Borbély László care a solicitat identificarea autorului şi îndepărtarea panoului, invocând încălcarea mai multor legi, între care articolul din Noul Cod Civil care prevede respectarea dreptului la demnitate. Poliţia Locală a luat deja măsuri şi a identificat autorul care s-a ales cu amendă de 2.500 de lei.



Deputatul mureşean a depus sesizarea la sfârşitul săptămânii trecute, iar Poliţia Locală a identificat, luni, autorul panourilor denigratoare amplasate în mai multe locaţii din municipiu. Acesta a fost amendat cu 2.500 de lei, şeful Poliţiei Locale dispunând, de asemenea, îndepărtarea lor.

“După cum ştiţi, legea protecţiei datelor personale interzice faptul ca noi să dăm numele contravenienţilor. Dacă instituţiile abilitate ne solicită în scris, putem să înaintăm o copie după procesul verbal şi o copie a chitanţei prin care s-a achitat amenda, care deja se află la noi”, a declarat Valentin Bretfelean, director executiv Poliţia Locală Tîrgu-Mureş.

“La data de 22.11.2013 la intrarea în Complexul de Agrement „Week End” şi în Parcul Municipal, ambele aparţinând Primăriei Municipiului Tîrgu-Mureş, au apărut două bannere bilingve, ulterior şi în alte locaţii, cu mesaje la adresa deputaţilor UDMR Kelemen Hunor şi Borbély László cu următorul text denigrator, calomnios, de publicitate politică „Oraş pedepsit de deputaţii Kelemen Hunor şi Borbély László – Kelemen Hunor és Borbély László képviselők által büntetett város”, se arată în sesizarea depusă de Borbely Laszlo la Direcţia Arhitect Şef din cadrul Primăriei  Târgu Mureş şi la Poliţia Locală Târgu Mureş.

Poliţia Locală a aplicat amenda maximă de 2.500 de lei pentru lipsa unei autorizaţii în vederea amplasării  bannerului denigrator.
Săptămâna trecută, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, îl acuza pe Borbely Laszlo că a adus amendamente la Legea Descentralizării prin care baza sportivă din Târgu Mureş să rămână la Ministerul Tineretului si Sportului. Parlamentarul susţinea că atât patinoarul acoperit cât şi sala polivalentă ar trebui să râmână în administrarea ministerului pentru a forma un centru de excelenţă pentru sport la Târgu Mureş.

“Adevărul e atât de frapant încât pare chiar hazliu ce v-am spus. Se fac din sediile de partide repartiţiile.  La Târgu Mureş bazin olimpic de înot descoperit, care nici măcar nu e făcut, patinoar artificial descoperit, pistă de role, bază nautică, nici nu ştiu unde e asta”, a afirmat Dorin Florea, primar Tîrgu-Mureş.

Dezamăgiţi de amendamentul deputatului UDMR au fost şi sportivii din Tîrgu Mureş care s-au strâns săptămâna trecută în faţa Palatului Administrativ pentru a-şi striga nemulţumirea. Primarul Dorin Florea nu a putut fi contactat fiind într-o şedinţă operativă cu directorii din primărie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.