marți, 19 noiembrie 2013

Ce poate fi mai frumos la cancerul numit fotbal românesc: echipa dezafiliată de pușcăriași și de actuali cercetați pentru abuz joacă cu echipa inventată electoral de bandiții de la FRF și LPF și televiziunea cu sute de milioane de euro pierdere transmite așa ceva!Ce poate fi mai frumos la cancerul numit fotbal românesc: echipa dezafiliată de pușcăriași și de actuali cercetați pentru abuz joacă cu echipa inventată electoral de bandiții de la FRF și LPF și televiziunea cu sute de milioane de euro pierdere transmite așa ceva!
Dacă unii nu și-au luat încă pedeapsa pentru dezafilierea Craiovei, ca țeparul Țerbea, mort în elicopter după ce porcul lui de partid  și primărie i-a dedicat pomana de 700.000 de euro, ca oricărui bișnițar de partid de la porcul pedelist cu care s-a jucat în nisip cu chestia, pentru ceilalți justiția poate rezerva surprize frumoase și răcoroase. Până și când ceilalți borfași care au dezafiliat Universitatea și au creat un loc de divizie pentru bandiții politici își vor lua pedeapsa aveți meciul dintre Universitatea dezafiliată de mafioți cu echipa mafioților și televizată de potăile cu pierderi de peste 150 de milioane de euro. Nu e frumos fotbalul românesc pentru că oferă astfel de avortoni?

GSP.RO DIXIT:
Sîmbătă, la ora 16:00, în direct pe TVR 1, CS U Craiova şi FC Universitatea Craiova dispută una dintre cele mai încleştate întîlniri din Liga 2. Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, a intrat în direct la Radio GSP, acolo unde şi-a exprimat optimismul, dar şi intenţiile războinice:

"Sunt optimist, atat timp cat repriza a doua cu Satu Mare a fost cea mai buna de pana acum. Mi-a adus aminte de Universitatea din 2009. In plus, jucam acasa si vom avea 20.000 de fani alaturi de noi. Spun ca jucam acasa pentru ca ei, cat vor sa se considere gazde, nu sunt decat musafiri nepoftiti, iar suporterii ii vor taxa. Chiar daca au decis sa joace in albastru si ne obliga pe noi sa ne imbracam in negru, suporterii adevarati isi dau seama de aceste gesturi veninoase.

Da, am ceva probleme financiare, dar si pentru ca patronii lor, cei de fatada, mi-au blocat multe tranzactii. Asigur insa ca pana la sfarsitul turului, in 10-12 zile, platesc jucatorilor doua salarii. E posibil chiar din aceasta saptamana, dar nu vreau sa promit. Jucatorii mei stiu ca tot raul vine din cauza adversarilor de sambata.

Am pierdut 200.000 de euro din incasarile meciurilor pe care ar fi trebuit sa le jucam acasa. Astia erau banii jucatorilor. Oltenii nu pot fi pacaliti".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu