luni, 25 noiembrie 2013

Bandiții PDL Mureș fac textele așa-zisului birou de presă al primăriei în bătătura lui Chiorean



Bandiții PDL Mureș fac textele așa-zisului birou de presă al primăriei în bătătura lui Chiorean
Bandiții PDL Mureș au reușit din nou performanța să publice rahatul semnat biroul de presă al primăriei (adică neamurile lui Pașcan și alții) întâi pe siteul de propagandă pentru agramat, tîrgumureșeanul.ro, vineri, pentru ca bandiții PDL Mureș să ceară copierea textului pe banii publici, pe siteul administrației, adică tîrgumureș.ro, luni dimineață! Nu o dată am semnalat că bandiții de partid se încurcă în rahatul pe care tembelul scrie cu pseudonim și cu autoportret de studentă din SUA – cunoașteți potaia - și siteul pe bani publici cu același mesaj! Concluzia? Bandiții PDL Mureș scriu articolele pentru siteul de propagandă al consilierului lui Maior, iar derbedeii ăștia semnează rahaturile de partid ca fiind ale biroului de presă, Chiorean își asumă calități pe care nu le are. În concluzie demența porcilor PDL Mureș și a trepădușilor care îi pupă în dos pe borfași!
P.S. Tot porcii care au semnat birou de presă al primăriei s-au făcut vinovați de atacul rasist la adresa rromilor(țigani cu cuib stârpit de poliția locală), în comunicatul în care bandiții s-au dat de gol cu afacerea ștrand 1 mai cu 7 milioane de euro, dintre care 2,1 milioane (o treime) urmau să fie făcute praf de bandiții PDL Mureș din banii publici! Atunci, fostul sereist dat afară din sistem, actualul polițist local, Valentin Bretfelean, s-a apărat spunând că nu poate controla cele scrise de așa-zisul birou de presă.
Rahatul pe pe siteul lui Chiorean: 23 noiembrie 14.30

Primarul municipiului, dr. Dorin Florea, s-a întâlnit,vineri, 22 noiembrie, la sediul Municipiului, cu reprezentanţii  cluburilor sportive şi ai organizaţiilor neguvernamentale  cu activitate culturală şi sportivă, obiectul discuţiilor constituindu-l situaţia creată la Tîrgu Mureş, prin modul de aplicare a  Legii descentralizării.
Întrevederea survine  în urma protestului formulat de cluburile sportive şi organizaţiile menţionate, document în cuprinsul căruia sportivii mureşeni îşi exprimă dezacordul faţă de amendamentul susţinut de deputaţii Borbely Laszlo şi Kelemen Hunor la Legea descentralizării, recent adoptată prin asumarea răspunderii de către Guvernul României. „ Am aflat cu stupoare că, la intervenţia nedemnă a celor doi parlamentari UDMR, unele baze sportive din oraş – patinoarul artificial, Sala polivalentă, Ştrandul 1 Mai etc.   nu mai revin municipalităţii, aşa cum ar fi normal şi cum era stipulat iniţial, în anexele la lege, ci rămân la Ministerul Tineretului şi Sportului. Ne exprimăm dezacordul faţă de aceste ilegalităţi prin care copiii din municipiul Tîrgu Mureş nu vor mai avea posibilitatea de a accesa bazele sportive în vederea practicării sportului de masă şi celui de performanţă şi vă adresăm rugămintea de a depune toate eforturile pentru a stopa aceste abuzuri care afectează grav şi pe termen lung mişcarea sportivă şi activitatea culturală din Tîrgu Mureş”, se arată în documentul citat.
Primarul Dorin Florea le-a răspuns protestatarilor manifestându-şi susţinerea şi solidaritatea în apărarea unei cauze comune – destinele sportului mureşean, informându-i că s-a adresat instituţiilor statului (Preşedinţie, Guvern, Parlament) precum şi celor europene, pentru a le semnala practicile abuzive şi modalităţile discreţionare de aplicare a legii la Tîrgu Mureş, în dauna nu numai a sportului şi a reprezentanţilor săi, ci şi a întregii comunităţi locale.
Rahatul pe bani publici, 25 noiembrie, ora 9.26
Primarul municipiului, dr. Dorin Florea, s-a întâlnit,vineri, 22 noiembrie, la sediul Municipiului, cu reprezentanţii cluburilor sportive şi ai organizaţiilor neguvernamentale cu activitate culturală şi sportivă, obiectul discuţiilor constituindu-l situaţia creată la Tîrgu Mureş, prin modul de aplicare a Legii descentralizării.

Întrevederea survine în urma protestului formulat de cluburile sportive şi organizaţiile menţionate, document în cuprinsul căruia sportivii mureşeni îşi exprimă dezacordul faţă de amendamentul susţinut de deputaţii Borbely Laszlo şi Kelemen Hunor la Legea descentralizării, recent adoptată prin asumarea răspunderii de către Guvernul României.

„ Am aflat cu stupoare că, la intervenţia nedemnă a celor doi parlamentari UDMR, unele baze sportive din oraş – patinoarul artificial, Sala polivalentă, Ştrandul 1 Mai etc.   nu mai revin municipalităţii, aşa cum ar fi normal şi cum era stipulat iniţial, în anexele la lege, ci rămân la Ministerul Tineretului şi Sportului. Ne exprimăm dezacordul faţă de aceste ilegalităţi prin care copiii din municipiul Tîrgu Mureş nu vor mai avea posibilitatea de a accesa bazele sportive în vederea practicării sportului de masă şi celui de performanţă şi vă adresăm rugămintea de a depune toate eforturile pentru a stopa aceste abuzuri care afectează grav şi pe termen lung mişcarea sportivă şi activitatea culturală din Tîrgu Mureş”, se arată în documentul citat.

Primarul Dorin Florea le-a răspuns protestatarilor manifestându-şi susţinerea şi solidaritatea în apărarea unei cauze comune – destinele sportului mureşean, informându-i că s-a adresat instituţiilor statului (Preşedinţie, Guvern, Parlament) precum şi celor europene, pentru a le semnala practicile abuzive şi modalităţile discreţionare de aplicare a legii la Tîrgu Mureş, în dauna nu numai a sportului şi a reprezentanţilor săi, ci şi a întregii comunităţi locale.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.