sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Echipa unei mari iubiri vs. Echipa hoților LPF și LPF și pe banii publici!



Echipa unei mari iubiri vs. Echipa hoților LPF și LPF și pe banii publici!
Fotbalul canceros din România nu putea mai bine reprezentat de un meci între echipa furată de bandiți din FRF și LPF (unul dintre neterminați, Sorin Țerbea, a și crăpat  în stil de mare găinar) și o echipă inventată de bandiții din FRF și LPF. Sub nasul proștilor care trebuie să muncească ca să promoveze, bandiții din LPF și FRF au inventat o echipă și mafia românească a fost mai presus de orice instituție europeană a fotbalului. Porcii au inventat fotbalul de partid mai demult, însă, iar  FCM Târgu-Mureș, U Cluj, Petrolul și altele au topit banii publici pe trepădușii PDL sau PSD! Ceva emoții la DNA sau Curtea de conturi pentru bandiții care au donat banii publici la leprele de subordonați de partid?!
GSP.ro dixit:

CS U Craiova şi FC U Craiova se întîlnesc astăzi pe stadionul "Ion Oblemenco" în cel mai important meci al zilei în eşalonul secund.


Dacă jucătorii echipei sponsorizate de primăria Craiovei vor încasa cîte 1.500 de euro pentru un succes, prima consistentă chiar şi pentru un club din Liga 1, situaţia de la FC Universitatea e în antiteză.

La formaţia lui Mititelu, jucătorii nu au încasat nici un salariu de patru luni, de cînd patronul a reînfiinţat echipa. Fotbaliştii au ameninţat pe rînd că vor refuza să mai joace din pricina sărăciei, iar Mititelu le-a promis că va achita cîte două salarii pînă la Crăciun.

Suporterii Ştiinţei s-au mobilizat şi au făcut chetă, strîngînd 3.500 de lei, bani pe care i-au oferit jucătorilor: "să-i impărţiţi între voi! Să beţi şi voi o bere după meci".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.