sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Proștii USL fac cadou patinoar pentru afacerile bandiților PDL Mureș!



Proștii USL fac cadou patinoar pentru afacerile bandiților PDL Mureș!
În orașul în care bandiții PDL Mureș au cheltuit sute de mii de euro pe patinoare în parcuri, în aer liber (doar prima afacere, pe Remo, a costat 200.000 de euro, ca porcii PDL Mureș să încaseze câteva zeci de mii de euro brut din bilete!), doar patinoar acoperit mai lipsea găinarilor și hoților PDL Mureș. Cum bandiții ăștia trăiesc doar din lucrări la stat, proștii USL Mureș/București îi pot face cadou lui Florea locul în care pedelistul cu interese pentru subordonați va băga milioane de euro din banii publici pe firmele abonate ale unora ca: Bența, Poruțiu, Borșan, Cătană, Valpet, Astor, adică toți cei care trăiesc din mila de partid! Când PSD Mureș e condus de tipul cu fiul cu afaceri de sute de mii de euro la școli și la Weekendul controlat de porcii PDL Mureș, vă mai mirați de dragostea PSD-PDL?!  Noroc că cei de la PNL nu sunt pupincuriștii lui Florea, că am putea spune că bandiții PDL Mureș sunt la putere pe de-a întregul!
P.S. Pentru hoții PDL Mureș mai lipsește afacerea pe Ștrandul 1 mai. Anul trecut, când gunoaiele din biroul de presă și poliția comunitară a fostului sereist zburat de la Maramureș, Bretfelean, atacau rromii ca fiind țiganii cu cuib stârpit de poliția locală, porcii lui Florea s-au trădat: Ei aveau de făcut praf 7 milioane de euro pe pungașii cu firme din PDL Mureș, dar doar 2,1 milioane de euro trebuiau dați de târgumureșeni! Pe ce pariem că bandiții din PDL și scursurile care fac afaceri cu ei vor face cadou abonaților lui Florea încă 7 milioane de euro?!
P.S. Bandiții PDL Mureș au reușit să îi dea unei firme înființată cu o lună în urmă afacerea balon de 200.000 de euro. Asociatia Protecting People a mai primit de la borfași încă 50.000 de euro, devenind o afacere de 250.000 de euro primiți cadou în 365 de zile. Desigur, în numele românismului și pe firmă cu statut special, de asociație protejată de statul român!
Citynews zicere:

Patinoarul din Târgu Mureş va putea trece în administrarea Primăriei Târgu Mureş. Miniserul Tineretului şi Sportului a răspuns favorabil la interpelarea făcută de senatorul PD-L Marius Paşcan cu privire la solicitarea de a transmite acest patinoar acoperit şi a sălii sportive multifuncţionale în proprietatea municipalităţii.
"În cadrul procesului actual de descentralizare şi de transfer către unităţile administrativ teritoriale a obiectivelor şi a patrimoniului de interes local, aflate în momentul de faţă în administrarea ministerelor, Ministerul Tineretului şi Sportului este de acord cu trecerea în proprietatea/administrarea municipiului Târgu Mureş a patinoarului acoperit din această localitate", se arată în răspunsul formulat de minister la interperarea senatorului mureşean Marius Paşcan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.