vineri, 22 noiembrie 2013

Găinarii PDL Mureș plâng pentru că nu li se dă ocazia să facă praf banii publici pe firmele lepădăturilor PDL Mureș. Cine a făcut campanie cu vandali imaginari de la gunoaiele de ex-sereiști și cu atacuri al adresa candidaților maghiari plânge că nu a mai prins afaceri pentru leprele PDL Mureș!

Găinarii PDL Mureș plâng pentru că nu li se dă ocazia să facă praf banii publici pe firmele lepădăturilor PDL Mureș. Cine a făcut campanie cu vandali imaginari de la gunoaiele de ex-sereiști și cu atacuri al adresa candidaților maghiari plânge că nu a mai prins afaceri pentru leprele PDL Mureș!
Atenție, porcii lui Florea au încurcat gunoiul de site al lui Chiorean cu siteul pe bani publici pe care fac reclamă și banditului ilegal care nu reprezintă primăria, dar care se folosește de publicitatea pe bani publici pentru a-și face imagine și lobby jegos pentru alți găinari de români.


„Oraşul este pedepsit şi supus involuţiei de unii lideri ai UDMR”, a declarat, joi, 21 noiembrie, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul municipiului, dr. Dorin Florea, referindu-se la modul discreţionar în care s-a înfăptuit aşa-numita „descentralizare” la Tîrgu Mureş. Faptul este fără precedent în istoria postdecembristă a administraţiei publice, apreciază primarul.

Concret – a explicat edilul –şef - preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, şi deputatul Borbely Laszlo au intervenit direct în modificarea anexelor la proiectul iniţial al Legii descentralizării, astfel că unele baze sportive solicitate spre a reveni municipalităţii rămân la Ministerul Tineretului şi Sportului, Tîrgu Mureşul fiind singurul oraş din ţară aflat în această situaţie. La Sfântu Gheorghe, de exemplu, dar şi în alte oraşe din ţară, bunuri similare (terenuri şi clădiri cu destinaţie sportivă) sunt transferate, prin lege, unităţilor administrativ-teritoriale, conform documentelor date publicităţii de ministerul de resort.
Găinarii PDL Mureș plâng pentru că nu li se dă ocazia să facă praf banii publici pe firmele lepădăturilor PDL Mureș !
Găinari din PDL Mureș au lucrat, lucrează și vor lucra doar pe firmele unor gășcari împuțiți și pe subordonații lui Florea din PDL Mureș. Găinarii și-au dat seama că firmele lor de rahat nu valorează un leu fără dedicațiile pe bani publici și te umflă râsul când vezi că javrele PDL Mureș plâng după vreo afacerea pe care au ratat-o. Verificați dacă pramatiile lui Florea au autorizații la Parcul municipal și pe ce firme au lucrat acolo și verificați ce afaceri are primăria condusă de Florea pe subordonașii lui Florea (Cetate, cu Borșan, Poruțiu și Bența), la școli(Borșan), la fotbal și transport - Maior , mă-sa și tot neamului lui), la asfaltări, pișcătări, parcări de 800 de euro și containere de 100.000 de lei bucata pe amicul Urdă (Adru Solutions). Mai verificați borfașii PDL Mureș   la reparații pasaj, de 300.000 de euro, după ce porcii lui Florea au inaugurat de 3 ori pasajul și nu l-au deschis o dată! , afacerile bandiților pe locuințe pentru rromi (garsoniere de 120.000 de lei bucata pentru dedicatul Bența), găinăriile porcilor PDL Mureș pe locuințe zise sociale și pe șosele de centură botezate de hoții lui Florea ...drum de legătură, patinoarele de 200.000 de euro pe Remo din Sibiu și instalație de nocturnă de 200.000 de euro cadou pentru mă-sa lui Maior, de la porcul mare de partid, instalație scoasă la licitație de fisc pentru că porcii de subordonați ai lui Florea nu plătesc obligațiile către stat și așteaptă ca banditul mare să le dea bani și pentru impozite. Mai adăugați afacerile sponsorizare gunoiul de concert Igleasis, cu firme abonate la porcul pedelist (verificați dacă porcii PDL mureș nu au spălat bani sau au luat comision pentru afacerile dedicate, mai alesă că la DNA nu mai e curcă și în principiuu șansele de înfundare a banditului pedelist sunt mai mari, verificați și autocolantele derbedeilor pe magazin FCM, autocolantele cu vandalii imaginați de sereistul expulzat Bretfelean și care au costat bugetul local 1900 de euro, în  și pentru campania electorală a gunoiului PDL Mureș!

Atenție, porcii lui Florea mai vor să facă praf 7 milioane de euro la Ștrandul 1 mai, dintre care 2,1 milioane de euro din banii prostovanilor din Târgu-Mureș, cretinii dându-se de gol în atacul rasist la adresa rromilor(țigani cu cuib stârpit), datorat biroului de presă al primăriei și bandiților din poliția locală care îi dau limbi porcului pedelist care le cumpără pistoale Glock la comanda partidului!

Potrivit primarului Dorin Florea, la Tîrgu Mureş descentralizarea s-a făcut „din sedii de partide”, de o manieră nedemnă, inacceptabilă, prin care oraşul este „pedepsit”, furat şi supus involuţiei de lideri politici care, pe de altă parte, se pronunţă pentru autonomie şi descentralizare, cheamă populaţia la referendumuri imaginare, vor ca Tîrgu Mureşul să devină capitală regională dar, de aproape două decenii, nu fac decât să alimenteze suspiciunea şi discordia, să acrediteze ideea de zonă conflictuală, în dauna oraşului şi a cetăţenilor săi, români şi maghiari deopotrivă.

Primarul municipiului s-a adresat Preşedinţiei, Guvernului României, preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, precum şi instituţiilor şi organismelor europene, semnalându-le situaţia creată la Tîrgu Mureş, rod al modului discreţionar, incalificabil în care unii membri de vârf ai UDMR acţionează împotriva intereselor oraşului şi împotriva târgumureşenilor.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.